Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 29, 2024

Telescopi )

Un dels elements que he aprofitat per fer venir amb les comandes de les noves eines.  


La intenció és la d'acomodar l'Inbred a aquest, de fet ara mateix ja hi reposa. He de valorar on ha de fer-ho definitivament doncs ara ho fa a sobre del Gran Drac més esportiu, i m'impressiona veure-la en aquesta posició, ja sé que no ha de caure, però. En tot cas ara l'On One que fins ara ocupava l'espai que vull destinar a la zona per fer els manteniments dels Dracs ha alliberat així aquest lloc, d'aquesta manera puc veure millor com ha de ser el mobiliari de taller a incorporar. Com ha referència crec que agafaré el taller del Decathlon de Platja d'Aro, doncs em va semblar que ell lloc que hi tenen destinat és un espai molt reduït i a l´hora podria ser funcional per a mi, així si ells ho tenen pensat d'aquesta forma, com ho tinguin muntat perquè he de tornar-hi per fer una foto del seu espai i així aprendre d'ells, crec que em pot ajudar a definir l'espai per fer els manteniment. A aquest centre és on comprem des de la pandèmia els tops de la Betty, doncs de la seva mateixa marca tenen diferents propostes, i que aquesta prenda et funcioni no és fàcil, amb els mitjons són dels equipaments més delicats, de fet de tres tops diferents que va agafar dos finalment no li funcionen, però a sis euros cada un encara en ho podem permetre i practicar el prova-error. Quan dic d'aquest centre vull dir Decathlon, bé sigui a Mataró, Barcelona, a Girona, a Platja d'Aro o a on sigui que ens coincideixi la necessitat en que en tinguem un de proper, tot i que he de dir que els darrers anys el de Platja d'Aro ha sigut el més visitat circumstancialment.

El telescopi és un suport per bikes que no té base a terra de trípode, funciona a pressió en un sol punt del suport inferior i superior, és fixe extenent-se el telescopi fent força al sostre i al terra, prou bé, i no necessita de fer molta pressió al sostre, ho dic per si fos un fals sostre, com és en el nostre cas.

MTB, MTB, MTB. 

Les eines i útils específics han anat venint de Bike Discount, de Bike Components, de Bikeinn, i de Deporvillage. D'aquestes dues darreres botigues són les dues darreres comandes que tinc avui pendents d'arribar, i que són també les últimes que he portat a terme. 

Els equipaments de mobiliari curiosament no podran ser d'aquestes cases o bé perquè no en disposen o bé perquè les mides són enormes per l'espai que  jo tinc previst destinar, però a part d'aquest darrer condicionant tenen poca varietat per poder escolllir, també podria ser que no estigui siguent eficient amb els seus buscadors, en tot cas el resultat és el mateix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada