Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juliol 25, 2024

El segon )

Joc de rodes complert de llandes i pneumàtics per el Gran Drac més esportiu. He esperat-treballat cinc anys i mig a poder localitzar aquest conjunt complert. Tenia propostes de València, de Madrid, i finalment aquest proposta era la proposta, i el que ho ha rematat és que me l’han portat a tocar de la porta del Mirador. 

Ara caldrà gestionar petits aspectes tècnics referits els TPMS doncs aquest conjunt siguent original de fàbrica no els porta, una curiositat totalment justificada i que comporta d’haver de valorar quin camí seguir ara, en tot cas ara tinc un segon conjunt de rodes complert, i des del 2019 que estava interessat en fer aquest pas.

Un cop portat a terme la sensació és molt bona, a partir del moment en que les vaig guardar al lloc que vaig ordenar específicament per elles la sensació ha sigut d’haver completat un cicle natural quan faig referència a aquest Gran Drac tan especial per mi.

Fa uns dies vaig fer un Gran Vol amb aquesta joia, va ser una sortida breu, però renoi quina experiència. També és una realitat que des de l’arribada dels Grans Dracs de dues rodes i les seves Super Armadures de Gala el primer està sortint molt poc, cada moltes setmanes, inclús mesos.

Ara amb aquests conjunts de rodes noves veuré si recupero les sensacions d’origen, doncs ara portaré els pneumàtics que portava sortint de fàbrica,  i que jo no he aconseguit en aquest darrers anys un cop gastat el primer joc, a veure ja que fa tan temps que francament no recordo el comportament del tren davanter d’origen, en tot cas he aprofitat l’oportunitat de localitzar aquest conjunt. Ha sigut dit i fet, havia d’anar a Terrassa a recollir-les però per un import molt modest me les ha vingut a entregar en mà, que bé que per una vegada no sigui jo que hagi de fer un desplaçament, que bé, que bé, que bé, és una sensació ara passats els primers dies molt reconfortant ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada