Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de juliol 24, 2024

Un pas més )

Fet aquest doncs la primera comanda ja ha arribat. 

D'entrada no he comès cap error, vull dir totes i cada una de les eines i útils específics que han arribat són els què he demanat, prou bé. És més fins i tot l'aspecte m'ha sorprès positivament. El preu curiosament no, de fet quan vaig fer el pagament l'import era significativament superior, i consultant la pàgina inmediatament-seguidament els preus que anuncia el venedor eren inferiors als facturats, curiós, no he fet res però per corregir aquesta situació en aquesta primera comanda d'eines a aquests subministrador habitual, la resposta serà la d'evitar fer més comandes a aquesta casa, res més. 


Eines noves )

Un cop les eines noves al Mirador les he ubicat de costat amb les eines que disposo i que la majoria de les noves repliquen, i pas a pas he anat configurant dos jocs complerts d'eines idèntics, una bona parts de les que m'han quedat per configurar-duplicar ha sigut perquè encara està venint una comanda de Knipex i de Park Tools que tenen el mateix propòsit que la primera com ho és el de duplicar bona part de les eines que ja tinc, en aquesta segona comanda sí que hi ha dos errors, doncs duplica eines que ja tenia duplicades, però no passa res, perquè són entre d'altres claus angleses i sempre va bé tenir-les. Ara per ara no hi ha martells nous, no recordo perquè, i si segueixo així els demanaré a la propera comanda.

He deixat pendent fer arribar alguns conjunts d'eines i també útils específics fins avui per mirar d'evitar de despistar-me un altre cop, i ara que tinc clar quines eines tinc pendents procediré a fer noves comandes d'aquestes, a on majoritàriament seran eines que fins ara no disposava, i una part més petita de la llista nova seran per acabar de duplicar el kit d'eines velles que m'han quedat pendents. 

MTB, MTB, MTB.

Ha arribat la darrera comanda de Knipex i Park Tools que estava pendent, i aquesta certament que és rara, unes eines són massa grans, i unes altres massa petites, curiós, perquè cap té unes proporcions que s'utilitzin per a les reparacions de les bikes, semblen més per camions, vull dir per vehicles grans, en tot cas valoro què fer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada