Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 14, 2017

Rutina :-)

De la Reina, intensa, emocionant, i avui sense pluja, però aquest cop xopa de cintura fins als peus, com sona, com sona.


Per a 15°C un equipament molt funcional, pirates Mavic +, perfectes per l'hivern al migdia aquest petit paradís climàtic a on vivim, mitjons Endura de Coolmax, tèrmica lleugera, molt lleugera Cafe du Cycliste, maniguets Pearl Izumi, gorret Spok, casc Giro, i la joia de la corona la nova jaqueta Phantom específica per a dona, en aquesta ocasió sense mànigues, i tancant l'equipament els guants Hirzl.
 
Anècdota, el calçat, les Giro Manta R, que han arribat amb el culot Mavic, i els mitjons Endura, literalment xops, com? i tant, per una onada que li ha passat per sobre i a la tornada d'aquesta l'ha deixat a ella i el Drac xops, i un cop al Mirador han passat tots per un bany d'aigua dolça, mare meva el risc és a on menys te l'esperes, oi?

MTB, MTB, MTB.


Ara al vespre a diferència d'aquest migdia mentre veia marxar la Betty a fer el Drac, no estic gens motivat a pedalar, un refredat dens m'ho fa veure així.

Ja a dimecres a les cinc poc tocades de la matinada jo marxaria en bike a cercar l'instant previ al trenc d'alba, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada