Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 18, 2017

Ara sí :-)

Ja venen cap a casa els meus mallots de Gore els equivalents ara per la Reina quan parlem de mallots Windstopper de màniga curta i llarga, no seran de Gore, la marca que vindrà crec que serà una nova incorporació que ens sorprendrà, des de prestacions fins a les càlides propostes de colors.


Va arribar aquesta setmana el primer en aquesta ocasió de Castelli, concretament el mallot Gabba de màniga curta, i ara arribaran dos mallots també de màniga curta, i un darrer mallot idèntic però de màniga llarga tots tres WS. 

De fet als propers dos mesos el mallot de Castelli de màniga curta resistent a la pluja i al vent, fent equip amb aquests dos mallots també de màniga curta, i el de màniga llarga, els tres de la casa 7 Mesh siguent Windstopper seran els que sortiran cada dia, sense cap mena de dubte. Primer ara als migdies d'hivern, després a les matinades, migdies, i vespres de primavera, com també als trencs d'alba de principis d'estiu, així com tota però tota la tardor, i en darrer terme matinades de principi d'hivern, i a quasi tots els migdies d'hivern. Únicament no estaran presents dins dels Vols a pic d'hivern sense Sol, i a ple estiu, a excepció del mallot Gabba que a les pluges d'estiu també tindrà la seva oportunitat :-)

Aquesta marca 7 Mesh serà la prefererida sense cap mena de dubte al Mirador del Drac durant les preparacions de tot l'any, clar que yes. Ara per ara dins dels SOLO 24 hores únicament Pear Izumi en té l'exclusiva, oi?

En el meu cas un cop els Gore hagin sobrevolat el Drac un cop darrera d'un altre durant com a mínim dues temporada, i de poder ser fins i tot tres, si més no aquesta és la intenció de tenir un equipament específic per a cada dia i per a cada tram del dia, bé siguin aquests darrers matinades i vespres o bé migdies. De fet 7 Mesh per a mi entrarà fent reposicions un cop els mallots Gore vagin caient poc a poc per desgast, no siguent nous mallots com a primers equipaments per a mi, com sí està siguent en el cas de la Betty. 


http://shop.7meshinc.com/Product/Womens/Synergy-Jersey-LS-Womens

Com amb els mallots Windstopper de Gore tant els Alp-X com els Oxygen aquests 7 Mesh ara venen perquè la proposta ens la podem permetre, tinc clar que és un moment excepcional pel Mirador quan parlem d'equipaments perquè no recordo en els darrers anys haver rebut tan bones propostes d'equipaments de prestacions de tanta qualitat que fossin accessibles per a nosaltres, aprofitarem cada una de les oportunitats que se'ns presentin les aprofitarem sense dubtar, perquè tinc clar que tornaran a passar anys abans aquestes no es tornin a repetir, i de donar-sé com ara no sé si en un futur nosaltres hi podrem accedir :-)

MTB, MTB, MTB. 

https://lifeisabeautifuldetail.com/blog/2016/5/10/7mesh-synergy-jersey-review

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada