Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 07, 2016

Dins del tram

De la foscor hi ha molt color.


Un inici de jornada lent motivat pel fet de llevar-me d'hora i no fer el mateix quan la jornada cau :-)

Avui dimecres mentre escric aquesta breu aportació he funcionat millor aquesta matinada pel fet d'haver descansat més hores durant la nit. Ajudarà força a en primer terme a descansar millor, si la intensa calor afluixa una mica, veurem, veurem. 

Ahir però i erròniament ho vaig confondre amb dilluns, va ser quan no vàrem fer els Tintorers, com avui que també hem fet una ruta planera.

Les dues bikes funcionen bé, nosaltres no tant, una sensació de pesadesa marca que necessitem descansar sense tanta xafogor a les nits. Porto dos dies llevant-me xop de suor i aquest fet no ajuda a llevar-me amb massa energia per pedalar, tot i així aconseguir tres dies seguits llevar-me a les cinc del matí no és una mala seqüència, clar que yes. Si l'aconseguirem mantenir ens ho indicarà únicament el pas de les nits.


Ahir la percepció era la d'estar molt content de les sortides de la setmana passada, i més encara de les d'aquesta motivat per tenir una lleugera percepció d'aconseguir aquesta perseguida continuitat. 

Encara que sigués breu, que de sobte no seguís sortint com aquests darrers deu dies no passaria res, tot això que tenim. 

Sense incidències, ni coincidències, amb eines, amb la bomba d'aire de mà agafada del King Cage, amb llums en funcionament sempre, sense menjar, amb gana però, per beure, un quart de bidó d'aigua del bidó de 750 ml.

Equipats la Reina i el genet de Pearl Izumi i Mavic XC respectivament.

Ara esperant també que les tempestes anunciades pel cap de setmana pirtint també sensacions de frescor,  i tant.

MTB, MTB, MTB. 


Dos moments plens de contingut i colors de propostes, i dins dels límits del marc de certa potència de raonament. Feia temps que no compartia un Martini, OMG. 


També l'aigua en va ser la gran  protagonista, i tant que sí, i tant que sí. 


Ara ja en primer terme aniré ampliant aquesta intervenció, i després posaré fil a l'agulla a la breu crònica del Vol d'aquesta matinada a la que fa referència la imatge anant direcció a Milans, que per cert no ha sigut un Vol breu per ser el del matí, sempre limitada la seva duració per les dinàmiques del dia a dia, oi que sí?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada