Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 01, 2016

Continuarà?

Si més no el segon Vol d'aquesta setmana ja ha sigut, i el tercer he de dir que ara encara no. Una anada al Baix Empordà aquesta matinada no ho ha permès, l'hora del Vol previst era a dos quarts de cinc del matí i el fet és que no l'he portat a terme.


Ahir però sí, mitja hora després, a les cinc concretament iniciava els preparatius, i també mitja hora després començava l'aventura, clar que yes.


Ara un cop aclarit qui parlava darrera meu en la foscor de la nit, tenint clar que la veu femenina no és de la Fada Reina, el Vol si més no és més tranquil, crec. 


Preciós el Pas del Destructor, emotiu, emocionant, molt divertit.


Costa ser-hi perquè els Tintorers a aquesta hora són atractivament silenciosos, i també molt foscos, però molt foscos :-)


Ahir però sense pluja, diria fins i tot que sense massa calor, fins i tot havent de baixar a la platja amb l'armilla Campagnolo per la lleugera fredor, a 21°C a la riera de Llavaneres a deu minuts de les sis, i també 56' després. 

Equipat d'estiu, amb el mallot de les 24 hores de Finale del 2009, la resta idèntic a ahir. Aquest cop mig bidó de 750 ml,  l'aigua consumida, l'única diferència del Vol. 


Un instant màgic el de la marxa de les Fades de la Foscor, curiosa la situació perquè creia que no podien coincidir mai amb els cavallers de la llum, creia, creia.

Per un cop ser a minuts de casa veure darrera meu com els cavallers imposaven la seva arribada. 


La bike funcionant ara sí sense incidències. Parlant de bikes, el mallot no és cap insinuació de l'arribada d'una forquilla amb suspensió, a l'inrevés, i tampoc no és cap compromís, vull dir el de rodar amb firquilla rígida, puc decidir incorporar una forquilla amb suspensió d'aquí a uns minuts, sí, però no és el cas, no és el cas, crec :-)

Pensant, pensant-la, pel què fa a confirmar definitivament la nova bike, després del silenci del HM, i posterior activació d'aquest, renoi, renoi, renoi. És que quan esperes, desesperes, i les pensades de decidir-me per altres opcions de fabricants HM pel silenci del darrer pesen una mica, English concretament és a sobre de la taula, però com tot cal que cada pas tingui no diré un sentit, que no ho sé, sí però la intenció que tingui la decisió d'un HM concret un cert sentit, oi?

Ara esperant si seguirà la serie iniciada aquesta setmana a dalt de la bike, sincerament no ho sé, caldrà esperar una horeta per veure si poso fil a l'agulla aquest vespre, o si decideixo passar directament a mode Vol de matinada demà per assegurar que serà, no ho sé, no ho sé, perquè cada cop que protegeixo el Vol de matinada no sortint al vespre anterior em quedo sense csp dels dos Vols, com sona, com sona.

El del Montseny però del cap de setmana, el Vol del Montseny,  aquest d'entrada està confirmat, oh yeaaaah!

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada