Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 13, 2016

Blanes :-)

Anar i tornar, ara no recordo d'haver-ho fet mai.

Sota la protecció dels núvols, sense ser real aquesta protecció l'anada va ser prou rodadora, la tornada va ser ràpida, ràpida, certament.


Una arribada a Blanes farcida de bones pensades.


Una vista de la imponen torre a les prèvies a desfer el camí per tornar cap a casa.

A tocar finalment dels 80 Km. propers a les sis hores a dalt de la bike, clar que yes.

Per beure dos bidons d'aigua de 750 ml. per menjar, dos talls de coca de crema, un tall de pà de pessic, panet, dues xocolatines, el menjar a Sant Pol de Mar anant cap a Blanes, perquè ni a destí, ni durant la tornada vàrem menjar res més.


Un vent refrescant de tornada ens va ajudar força a portar bé una aventura que va començar al migdia i va acabar a les sis de la tarda, forçada l'arribada per un excepcional compromís al vespre, feia anys que no sortíem al vespre :-)


Equipats de BWR, vàrem arribar xops a casa per la humitat i també per una calor força intensa. 

Un cop vàrem entrar per la porta del Mirador, asseguts descansant vàrem aprofitar per mirar les fotos del Vol, i mentre ho fèiem van caure una bossa sencera de deu gelats bios d'aigua de llimona i taronja, i quasi un litre d'una beguda refrescant sense gas, ara no recordo quina era. 


Sense incidències, sense coincidències, xafadets per un Sol que ens va recordar que no hem de sortir massa estona sota la seva presència, un error que mirarem de no repetir tot i haver-ho fet sota aquests núvols aparentment protectors.

Les dues bikes funcionant bé, amb les eines velles, amb la bomba d'aire de mà agafada ben fort al King Cage, amb llums sense funcionar, aquest ha de ser el far que ens ha de guiar, haver de rodar amb aquesta calor sempre amb llums, així no coincidirem amb el Rei.


Ara passades les hores, ja hi ha dos Vols més per compartir al blog, és a dir el de dilluns, i el de dimarts, tots dos amb la versió SOLO. 


MTB, MTB, MTB. 

Les dues darreres imatges van en la línia de la prudència pel què fa a mirar d'evitar  la intensa exposició solar del dissabte :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada