Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 23, 2016

Fins les 4

Encara estàvem dins de l'estiu, creia que seria la de dimecres la darrera sortida de l'estació de la calor, però afortunàdament encara va ser la d'ahir, i aprofitant aquest moment el quadre nou va tornar a sortir, i de ser sempre podrem dir que va venir l'estiu del 2016.


Bones sensacions a dalt del nou quadre, millors encara baixant un xic més la tija, i treient un gruix de sota la potència. Tot va baixar una mica i la bike va quedar una mica més 26 :-)

El quadre nou feia soroll per la tija, caldrà ficar greix al ST, més encara. Així el motiu no era ni el BB, ni el quadre, i l'instrument musical estriden era la tija.

De la Longboard, també un soroll que semblava venir de la boixa DT del darrera, aprofitant l'aturada per ajustar tija i potència de la nova, vàrem detectar que de la Spot Brand amb la pinça de fre treta del darrera no el feia aquest sorollet, ferodes, molla d'aquests, el disc, o els tres fent equip els causants d'una lleugera fricció una mica més elevada que la del contacte entre ferodes i disc.


Sense les bateries XL, pel fet de sortir al migdia, i per haver decidit que ja no sortiran més, queden reservades fins la propera cita de MTB. 


Al vespre un acomiadament lleuger de la vella estació, la de l'estiu, i una rebuda dolça de l'entrada de la nova, de la bella tardor. 


Ho vàrem fer prou bé, perquè avui a la matinada, no a les 5, és cert, peró sí a les 6 començava un altre cop l'aventura, clar que yes.

MTB, MTB, MTB. 

Ara a esperar a demà a on de ser, serà Vol breu de matí, no de tota la jornada, intensiu que si es podria portar a terme el diumenge, aquesta és la intenció, aquest és el propòsit, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada