Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 06, 2016

Dracs :-)

Els que mirem de consolidar, com el d'ahir, no com el d'avui deixant de pujar al peu de Santa Mònica per mirar d'evitar de seguir amb les molèsties lumbars,  ara però no les meves si no les de la Reina.


Amb llums en marxa durant tot el Vol.

Una ruta ahir a un ritme molt prudent per tot, per la calor, per la manca de rodatge de la Betty, per no haver descansat bé a la nit per la intensa xafogor. 

A tocar de les 6 del matí 25°C crec que és per poder gaudir d'un bon Vol, he de pensar que per la humitat la sensació era de força més calorosa.

Equipats d'estiu, jo baixant un cop fet els Tintorers, fins la platja amb l'armilla, no per fred, sí per prudència. De Pearl Izumi els dos, la resta de l'equipament com cada dia. 


Cap incidència remarcable, ni coincidència, per beure un quart de bidó de 750 i 500 ml. d'aigua, del més gran a la més jova respectivament :-)


No he canviat les velles eines esmicolades, ni fet venir els discs nous Shimano SLX, ni el pneumàtic del darrera Maxxis Ikon EXO 3C 2.35 TR, ens fa dubtar la situació de la bike nova, avui, aquest vespre en parlarem, no a The Great Escape ara mateix, crec.


Ahir al vespre preparava l'escenari pel Vol d'avui, i les Fades i els cavallers crec que m'ajudaven, oi que sí?

Ara de cara a demà, de poder perquè no durant aquest vespre, prepararé la breu crònica, com aquesta, del Vol d'avui a la matinada.

MTB, MTB, MTB.

Sí que puc avançar pel què fa a equipaments que si localitzo un casc Ionos o un Aeon de Giro size L tindré nou casc, el meu demana passar a la reserva tot seguit, clar que yes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada