Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 29, 2014

Test V

Ja no intent V. Per fer-lo perquè les cartes ja no són les què són, pesa tot un any preparant el proper mundial SOLO.


Mentre rodava avui re-llegia mentalment els Dracs fets aquest hivern, aquesta tardor, i ara ha de pesar cada un dels Dracs fets des de novembre, no els no fets des de l'agost, mtb, mtb, mtb

Certament, certament, ahir no hi va haver Drac, vaig dormir molt, i quan hauria pogut sortir a les 10 del matí la pluja ja manava la jornada.

Avui ho hem salvat al mig dia, oh yeaaaah!, feia sol, calor, que bé, que bé, que bé.

El mix d'inhaladors amb la imcorporació de la cortisona, de 10/10, OMG, ara el color si el temps ens deixa un xic d'oportunitat serà el millor color, clar que yes.


D'estiu, equipats 100% d'estiu, amb la Xenon de Gore darrera per si de cas, sense uitilitzar-la, 200 ml. d'aigua, sense menjar, sense eines, a 27,5ºC a les dues tocades de la tarda al pas per la riera de LLavaneres.

Les converses una sola, SOLO-SOLO-SOLO.

Hi tenim un ambaixador del Blog als UK, i a partir del dilluns a Escòcia, són molts els escollits, pocs els qui hi seran, perquè costa ser-hi, ser prou perseverant com per afrontar la tercera WEMBO.

Us podria farcir el Blog amb el pressupost, no cal, millor ens quedem entre Dracs i entre la Witch's Trail. Però a les properes hores ja aniré aportant informació dels prepraratius de la propera aventura, de ser, de ser, ara però tot pinta a que sí.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, de SOLO, a on ara tot són passes de logística avançada, que bé, que bé, que bé.


Avui les Falgueres Màgiques han imposat el seu llegat, no el de l'oblit, no, a l'inrevés, hi pensaré un cop ja a dins del circuit, dins de la cursa, entre el pas del tram de les bruixes, omg, omg, omg. He de pensar que Fades, les primeres, cavallers amb pensant en elles, i el Destructor Independent seran els nostres protectors, he de pensar, oi que sí?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada