Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 26, 2014

El dia 10

De setembre, després de 42 dies sense bike ho tenia tot de cara per reiniciar els Vols, havia seguit religiosament com sempre la prescripció mèdica, el descans de dues setmanes després de la bronquitis, i finalment gaudir de la primera sortida de MTB, podria haver portat a gaudir dels 60 Vols de Drac. 


He fet tres intents, vull dir d'aturada prudent, i de reinici dels Vols, com ara aturat des del dissabte passat mirant la Vicious, desitjant enfilar-me a la The Motivator, però sense fer-ho, esperant les bones sensacions, som divendres al matí  i les sensacions són massa properes a una recaiguda com per arriscar-me a refer els Vols. Avui visita un altre cop al metge, porto així des de finals de juliol, OMG.

L'anàlisi de sang darrer de fa unes setmanes indicava que estava sortint de la bronquitis, que m'estava recuperant d'aquesta, però a on sóc aquest matí, no és recuperat, això segur. Tres tandes d'antibiòtics, ara per ara no estan aconseguint el retorn definitiu a la normalitat, serà un estat alèrgic?

Esperant, no desesperant, certament, ara a perseguir rematar aquest darrer tram, a on el descans sembla ser la millor fórmula per aconseguir fer el salt als Vols de Drac.

MTB, MTB, MTB. 


Fem un cafè?

2 comentaris:

  1. Amic, senzill i honest
    Aquestes paraules són teves, sabent que el camí que has triat compleix amb aquestes paraules, cal restar pendents i seguir persevarant. Són actituds continuades, independenment de les circumstàncies, cal tenir paciència per a no confondre el reptes immediats amb les il·lusions de fons. Sort en tenim del horitzó, punt que no podem deixar de mirar.
    Una forta abraçada!!!!

    ResponElimina
  2. Atrovent que fins ara prenia, i ara cortisona una setmana via inhalador, OMG.

    A veure si aconsegueixo sortir definitivament d'aquest estat "alèrgic"?

    Decidits però a portar a terme la propera cita de MTB, que aquest cop persegueix l'objectiu com a Canberra, lluny de casa, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina