Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 30, 2014

Recanvis

I tant, i tant, perquè vàrem veure moltes possibilitats a Canberra, entre elles que una bike un corredor, no, un biker, dues bikes.


Cadena, pneumàtics, líquids NoTubes, pastilles de fre, i retirar la tija, de 27,2 mm. de 27,2 mm.


Quedarà fins demà com una bike de trialsin, sense tija. Pel fet que requereix d'una tija recta, no amb retrocès com la Moots, i per tant demà substituiré la que porta ara per una Thomson recta i l'Aspide Glamour de la Betty. 

Des del Mirador del Drac, emocionat per demà, demà podria ser que compressim un castell, crec que hem de consolidar un bon castell per Scotland. Des d'un bon castell es poden defensar moltes posicions, oi que sí?


Ara, aquesta tarda després d'un bon café he confirmat el segell de la Nau Insígnia per a la propera WEMBO, tipus el del depositat a la casa de Romeu i Julieta a la darrera aventura Single Speed, de la que encara tinc pendent la crònica, OMG. No és la millor imatge, la guardo com un tresor per a la propera crònica. 

Per a la propera aventura a les antípodes després de Scotland estem construint una de les columnes vertebradores de l'eix principal de la Nau d'aquest període passat de tres anys, 2012-2013-2014una columna singular, silenciosa, majestuosa també a diferència de la Nau, que brilla per la seva auto imposada discrecció, omg, omg, omg. Una de les tres columnes,  únicament una, de tres que han de ser hemeroteca de la Nau Insígnia, oh yeaaaah!

Són tres, però únicament en podrem transportar una, logísticament no és possible transportar les tres. Difícil serà aconseguir fer el Vol amb una, veurem, veurem, ara primer treballar laboriosament per la construcció de la primera, un cop depositada als seus valedors ja anirem a per les altres dues, clar que yes!

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada