Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de desembre 28, 2012

Demà, com aquesta nit

Dia diferent, perquè un repte curiós, per a mi sorprenent s'ha plantat a la porta de casa.

500 Km. d'aquí al dia 31.

Rodant.
És evident, no serà, però demà a primera hora podria ser que pedalem lluny de casa, vull dir des de casa, lluny de casa, i després podria ser que tinguem convidats de la SSEC2013.

Podria ser, sí, i Girona serà la protagonista a totes, totes.

De fet el single speed serà el protagonista de demà, de demà passat, de dilluns, de dimarts, sense cap mena de dubte, ser President de la SSEC2013 té això, el privilegi de ser l'amfitrió dins de les nostres possibilitats de cada biker single speed que cerqui espais single speed propers a nosaltres, i si parlem en clau single speed Girona és al costat de casa.

La tarda vespre de demà la clau serà la Girona més clàssica, som d'aquest país nosaltres, del de les Fades de la nit, dels cavallers de la llum, genets de Drac amb ganes de compartir vols de Drac.

Avui. 
Les visions seran i tant que sí.

Vols de Drac, els que tindrem aquest cap de setmana, i tot el gener serà l'inici més intens de bike des de fa anys, sense cap mena de dubte, pel què fa a vols de Drac, de fet aquesta tarda nit ja tenia les carregadors de les bateries dels Sigma treballant per posar-se en camí aquesta mateixa nit, al final un seny vestit de rauxa ha imposat pau.

Caldrà anar a descansar, perquè sigui el què sigui que hagi de venir aquest final d'any millor entrar-hi preparats.

Infusion.

Una arribada esperada, molt.

Dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada