Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 18, 2017

Previ a les pluges :-)

Un bon, un molt bon Vol, oh yeaaaaah!

Finalment no podré dir, amb llums sense funcionar, perquè el Powerled ahir i avui no ha vingut.


Uns corriols jo diria que únics entre molts, i a on el darrer tram l'he fet ja justet d'hora, però és que no me'n podia estar, jo no :-)



Hi ha dies per descansar, el dilluns, dies per rodar, ahir dimarts, i dies per divertir-se, avui dimecres rodant sempre molt i molt proper a casa.

La bike va bé, únicament que tot i netejar des de fa unes setmanes cada dia uns minuts abans de sortir cada pinça amb el líquid per fer-ho, la bike no frena sempre, caldrà canviar ferodes, tots dos, i també el pneumàtic del darrera, un nou Ikon de Maxxis EXO 3C crec recordar 2.35, les cintes de manillar ja no, sense elles vaig també molt i molt bé, ara per ara, ara per ara.

Crec que tinc una al.lèrgia a la pell de cangur dels Hirzl, passaré un temps a Giro, veurem, veurem. 

Sense menjar, aigua tres quarts del bidó de 750 ml. eines, totes a dins de la petita bossa Pedros de sota seient, amb la bomba d'aire de mà agafada ben fort al King Cage. Sense incidències, sense coincidències.

Equipat amb mallot Gore de cada dia, culot Pearl Izumi Quest, mitjons de la mateixa marca, calçat excepcionalment amb les Bont, sí ja ho sé, amb tèrmica diferent avui Café du Cycliste, guants Hirzl sense Velcro, ulleres Oakley, casc Aeon que per cert em deixa unes marques al cap, uns relleus que encara ara passades les hores es veuen, per aquest motiu la Reina m'ha donat 72 hores perquè arribi un casc nou, el dubte és, un Giro?

Al darrer tram baixant per Milans una llegera insinuació del què unes hores després va ser l'arribada de la pluja, que bé, que bé, que bé, oi?


A aquest Vol, que crec que poc a poc s'anirà consolidant el seu espai dins dels Vols dels Dracs fins a fer-la amb certa freqüència, perquè ara ja sí cada tram està farcit de centenars i centenars de Falgueres Màgiques, OMG. I a on el granit imposa la seva densitat a dins d les pensades, i la unió de les Falgueres Màgiques amb els Pilars de Granit dóna lloc a l'impuls dels Vols, i aquest darrers van agafats de la mà de les pensades recordant a minuts del trenc d'alba l'arribada dels cavallers de la llum, i la marxa de les Fades de la Foscor, clar que yes!


MTB, MTB, MTB.

No he fet crònica d'ahir, no passa res :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada