Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 04, 2016

Festival al vespre=Festival a trenc d'alba :-)


Per una gran festa al vespre, gaudiré d'una gran festa de MTB ara passades les cinc de la matinada.


Avui marca 6°C el dia més fred a casa des de l'inici de l'hivern, costa de creure perquè al Mirador del Drac sense funcionar encara la calefacció no hi fa gens de fred. 


Un Vol que començava mentre sonaven els dos quarts de sis al campanar de SV, i que perquè el ritme fos aquest la jornada ha començat a tres quarts de cinc, un inici amb un cel estrellat, amb una Lluna a mínims descansant pausadament a l'espera de l'arribada de la llum, el mar calmat, força calmat, no com el dilluns, però sí inspirador de les millors sensacions, OMG.


Sortir a negra nit i tornar a ser a casa de negra nit té connotacions extremes sense ser-ho en cap moment, però per ser tan solitari, i pel fet de ser avui el primer dia de fred, no diré intens però som lluny dels 10°C, 6°C a les 05:39, i idèntica temperatura 51' després a la riera de Llavaneres ha comportat que un cop al Passeig dels Anglesos la sensació a les mans i peus fos de lleugera fredor, equipat d'hivern, sí,  però no m'ha calgut ni el gorret Assos, ni el segon protector de cara que els portava a les dues boses del darrera del mallot Alp-X Winstopper Softshell, avui el groc i verd. Demà miraré de sortir també de matinada, perquè tot i haver de ser el dia de descans, pel fet que ahir no hi va haver Vol, demà caldria sortir abans dels trenc d'alba, clar que yes.


Avui amb eines, amb càmera de recanvi, amb la bomba d'aire de mà agafada ara sempre al Kinc Cage, amb llums sempre funcionan a mínims, amb aigua, sense beure, sense menjar, esperant ara ja a demà perquè avui al migdia no hi haurà Vol, sí un Festival de dinar, oh yeaaaah!

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada