Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 06, 2016

Drac?

O Dracs? 

Tinc l'Inbred a punt, d'aquí a minuts hauré seleccionat l'equipament en funció de la temperatura d'ara, perquè de ser un Drac i prou amb aquest primer equipament ja en tindré prou. De ser-ne més els Dracs a fer, la lectura cada 50' de tempetatura del pas per la riera de Llavaneres ja m'orientarà a la perfecció, al detall de si cal que millori l'equipament, i fer-ho, poder fer-ho ve agafat de la mà perquè el recorregut del Drac passa per casa, i per tant en minuts faig el canvi d'equipament. 

Arxiu.

Decidir si avui toca un sol Drac o si en toquen més, comença per aquesta primera pensada, avui podria fer més d'un Drac, i segueix per una primera bona sensació, la resta dependrà de quina percepció tingui a l'arribada a casa després del primer Drac, també però en menor grau de les pensades mentre faig aquesta primera volta. 

No té pes en si mateix fer un Drac, ni dos, ni tres, ni quatre, no cinc, sí les idees, les pensades SOLO mentre faig cada Vol, o millor dit aquest primer Drac.

Podria no fer Dracs, i fer la volta llarga, SV-Blanes-SC-Santa Fe-Vallromanes-Bcn-SV, però no és la pensada que m'ha vingut al cap, res més, senzillament que ara em motiva valorar mentre rodo el propòsit de si faig més o menys Dracs.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada