Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 12, 2015

Pla i baixada

Per mirar de rodar tranquils, sense càrrega, de fet no era aquest el pla, però passats els primers deu quilòmetres ja he vist que avui era dia de rodar, no d'escalar, de fet mai pugem molt, però avui no era dia.

Demà? segurament de ser ho veuré sortint de casa, tot seguit, de ser em decidiré per Drac o planer, avui però la ruta ha terciat cap a planer. 

No feia fred, l'aire ho era, sí, però el Sol manava molt avui, el mar molt content estava calmat, el mar, el mar.


Equipats d'hivern, calçats d'estiu amb punteres Mavic, jo amb tèrmica de màniga curta sintètica de Pearl Izumi, la Reina amb tèrmica de màniga curta de Merino Endura, guants Hirzl.

Amb aigua, sense beure, menjar, dues bosses de bastonets de pa amb pipes, i d'olivada al Condis de SV a minuts d'arribar a casa aprofitant que hi hem anat a buscar pa per dinar, amb llums sense funcionar, sense les meves eines, amb manxa, sense incidències, sense coincidències.

Avui no sé si per gana, per haver descansat rar, o per la visita ahir a les Falgueres Màgiques, no sé el motiu però jo tenia un rodar lent, pesat, també és veritat que si la sortida ha durat dues hores tocades una i mitja he rodat bé però la primera mitja hora i els darrers minuts no han sigut masse bons, tampoc dolents però.

Que bé que van les bikes, tinc pendent en primer terme els manteniments dels frens de la Vicious, i en segon terme els canvis de pneumàtics de les dies bikes, veurem si demà al vespre faig un pas en aquesta direcció per poder sortir dissabte tranquil, perquè segur que els ferodes no aguantaran més de cinc o sis hores, i demà en gastarem dues, i dissabte de ser vuit o deu més.

No sé perquè m'ha agafat gana avui, he respectat el menjar abans de sortir com sempre, bé com us he esmentat un descans deficient aquesta nit, segur que hi té a veure.

No sé temperatures, però altes, segur diria per sobre dels 15°C segur, no hem passat mai fred.

Una pas per Caldetes, per SV, per Llavaneres, per Mataró, un altre cop per Llavaneres, i finalment fi de ruta a SV.

Des del Mirador del Drac un dia de Single Speed dens, per la meva lleugera fatiga, molt lleugera i gens preocupant, en cap cas, en cap cas, crec, crec.

MTB, MTB, MTB. 

Ahir, avui el mar més proper al Pins Mar estava infestat de peixos, com sona, com sona.

Ara esperant a demà a veure si hi ha un Vol amb millors sensacions, de ser aquest serà un Drac?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada