Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 25, 2015

Perseguint qualitat

Sempre que fem el Drac, la sortida té una component central de qualitat, perquè té un cert desnivell, pel tipus d'aquest, perquè exigeix una baixada de resseguir el terreny seguida d'un pujador magnífic, perquè té una zona planera que ens permet alleugerir les càrregues generades per la nostra disciplina.


Avui equipats d'hivern, amb guants Hirzl, un sol protector de cara i coll, gorra Spok, i calçat d'estiu amb puntera Mavic, culot Mavic Echappée, tèrmica Pearl Izumi sintètica de màniga curta, la jaqueta Fusion AS, i mitjons Inverse HM tr@il. I hem anat perfectes per a una temperatura de 16°C a la riera de Llavaneres a l'una tocades del migdia, això sí amb un vent divertit, com el d'ara mentre escric la crònica a minuts de la mitja nit, a hores de l'arribada dels cavallers de la llum, sense més per un pas entre les Falgueres Màgiques properes a Milans.


Sense coincidències, ni incidèndies, amb manxa, sense menjar, amb aigua, sense beure, amb un mar rar, mogut proper a Mataró, quiet a la darrera platja de Caldetes direcció a Arenys de Mar.

Avui hem rodat bé, amb bones sensacions, més lluny del Drac, més llarg, no prou, ens han faltat cinc quilòmetres concretament, veurem demà com ho fem. 

Les bikes, un mot, perfectes.

El temps avui, per com hem gestionat la direcció del vent i el sentit a l'hora d'anar a Mataró, un 10, excepte el primer quart d'hora, la resta sempre a favor.


Hi ha ganes de bike, ara després de la llarga sortida de diumenge i el posterior descans d'ahir, avui quedava clar que sí, moltes ganes de bike. Per demà, mirarem de repetir Drac i d'aconseguir aquests 5 Km. que ens han mancat avui.

Ara des del Mirador del Drac, esperant el temps de demà, i les nostres sensacions vers a aquest temps.

Sonen les dotze de la nit des del campanar de SV, hora d'anar a dormir.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada