Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 25, 2015

I tant

Qualitat, sí, i avui més encara per un tram de pujada estudiat per ser-hi a ritme ja de cursa, i que la Reina ha superat amb molt bona nota.

Avui ens calia un Vol llarg, a Strava l'he titolat de 220v a 120v, doncs això ens era necessari. No disposem normalment de quatre hores de Vol, però avui la prioritat era sortir del dia a dia més exigent i ser el màxim de temps a dalt del Drac.

Equipats d'hivern, calçat d'estiu amb les Giro Privateer amb punteres Mavic, un únic protector de cara i coll, gorra Spok, culot Mavic Echappée, mitjons Endura, botes Lake MX140, tèrmica de Gore sintètica de màniga curta, jaqueta Fusion AS, guants Hirzl, per rodar a 17°C, OMG. Això sí, fred ni mica :-)

Sense coincidències, sense incidències, sense menjar, beure, un quart de bidó de 500 ml. amb llums sense funcionar, amb les meves eines, amb manxa, amb un mar més enfadat que ahir. 


Avui un Tintorer curt a ritme sense contemplacions, a on la Reina ja ha reaccionat i per tant som a on hem de ser, ens queda molt per fer, sí, podíem anar més ràpids, i tant, però no ens cal, ja era un molt bon ritme, important mirar de poder mantenir aquest ritme i poca cosa més per aquest 2015 :-)


Avui primer, tram especial baixador per zona de  les Falgures Màgiques de Milans.


Després directes per Caldetes a Arenys de Munt per un pas molt especial, a on un terra diferent em recorda la meva infància amb la mare i la padrina anant per aquest mateix camí de SV a la riera d'Arenys passant pel Remei. 


Després pas per Canet, previa pujada parcial de la Creu de Canet, d'aquí directes a Llavaneres, passant per Arenys de Mar, i Caldetes. Una anada a Mataró, una tornada per Cinc Sènies a Llavaneres, i finalment per tancar l'aventura un Drac, amb retorn per la seva versió menor.


Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, preparant l'aventura de dissabte, que sense dubte estem encara a febrer, i abans d'entrar a març aspirem a rematar un bon febrer, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada