Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 12, 2015

Matinada de dilluns

Després de dos dies de molta bike, avui relax, que bé, que bé, que bé :-)


Les sensacions avui, pel fet de ser de descans de bike segur que ajuda, molt bones, endolorit, sí, no molt, però el cos em fa saber que els dos darrers dies han sigut de bike, dos dies diferents. De molta bike dintre dels trams de casa, normalment fem un dia de llargues distàncies per setmana, no dos, no sé perquè en aquesta ocasió en van ser dos, però ha sigut una experiència enriquidora, segur perquè avui a la primera entrada seriosa del dia a dia de l'any la posició és d'estar capacitat a coordinar el Vol de la Nau Insígnia, OMG.

Ara costa aturar els Vols durant unes hores, sí però és necessari, molt. De fet el passat hivern per a mi va ser modèlic, millorable, això intento ara, però amb l'experiència del moment va ser impecable, de poder evitar la sotragada de l'agost, en primer terme, i en segon terme poder anar superant els petits entrebancs físics de la Reina d'aquest desembre-gener, tindrem un 2015 que podria elevar el mot respecte del 2014 de immillorable a mític, omg, omg, omg. Sempe mots referits a com ho vívim nosaltres, clar, clar. 

El llum del darrera, el nou per la Reina, no funcina, com? això, no va, i ja és el segon que arriba i no funciona de nou en nou. De fet els darrers tres llums no han funcionat, no ho entenc dues marques diferents i cap de les dues funciona de nou en nou.

El meu del darrera tampoc funciona, no funciona bé, fa llum sí, però fa la que vol, com? això, fa la que vol. I ahir en posar-lo en marxa ja no el vaig poder aturar fins que vaig treure una de les dues piles un cop ja a casa. El meu però porta moltes campanyes, per tant comprensible que funcioni de manera autònoma, per les confiances, segur, segur. 

Ahir i abans d'ahir dues jornades de bike amb una característica que s'imposa sobre de les altres, no feia gens de fred.

Sortir a ple mes de gener, aquest cap de setmana i rodar amb pics de temperatura de 19°C i mínimes rondant els 10°C dóna molt de joc per fer per una banda moltes sortides, ara sí ara també, i també per fer quilometrades més pròpies de l'estiu, perquè com a aquests darrers dos dies cau el Sol i la baixada de temperatura és mínima a diferència de la resta de la setmana que era de quasi 10°C aquesta caiguda. 

No sé si seguirem així als propers dies, però aquesta oportunitat l'he aprofitat, m'ha faltat matinar, dissabte hauria d'haver aprofitat sis hores de matí, ahir tres, però en conjunt la sensació ha sigut d'haver aprofitat aquesta oportunitat. però venia de dos dies a dos Vols per dia, i m'hi he d'adaptar, vull dir, no per l'exigència de les mateixes, si no pel canvi en si de la programació de la jornada.


La del matí de ser, la d'abans del trenc d'alba aquesta la porto prou bé perquè arribo a casa molt d'hora, a vegades a tres quarts de vuit fet que em permet seguir la rutina del dia a dia amb absoluta normalitat.


La sortida del migdia ja és un altra cantar, aquesta es fa lloc dins d'una agenda una mica més ajustada, pel fet de l'inici del Vol a dos quarts de dues tocats, i dues hores de Vol rondo sempre els dos quarts de quatre, i aquesta és molt justa, perquè encara he de dinar, i de fet seria l'hora d'incorporar-me al dia a dia, però tinc bons amics. 


La del vespre ja és una altra cançó, perquè ara havent deixat de banda, no del tot, el temor a repetir un fort refredat, bé repetir no perquè podria a saltar d'aguda a crònica, i això sí que seria determinant, perquè comportaria haver de deixar de fer bike, però dit això, el fet de tornar als Vols dia sí dia també ajuda a combinar ràpidament cada equipament de gala per a cada moment, per la sensibilitat que agafo vers el temps que fa a cada moment de la jornada, com també a preveure acuradament els complements per millorar dins del Vol la protecció contra el fred en cas de ser més intens aquest, o menys que també és un inconvenient, un cop fora de casa, fent refència al segon joc de guants, segon protector de cara i coll i segon gorret, com us deia el Vol de la nit, pels llums també, fora dels de les anècdotes del llum del darrera, que ja són un element fixe de les nostres bikes, les sortides nocturnes no tenen problema en l'inici fora de la mateixa mandra de mirar per la finestra del Mirador del Drac i pensar, ja hi aniré demà, però superat aquest moment, quan el supero que no és sempre, el Vol en si funciona molt bé, uns equipaments genials i els llums, definitius aquests dos aspectes perquè això sigui així però el tema està en arribar a casa, en que arribo emocionat, i a la mitja nit no hi ha manera d'adormir-se, hi ha dies que són les dues de la nit i l'emoció marca el moment, de fet al darrer Vol de matinada venia d'una nit a on vaig sentir les campanades del dos quarts de dues de la nit, i les cinc tocades ja estava preparant el primer cafè, que per cert fa unes setmanes que ja són sempre descafeinats, OMG.


Des del Mirador del Drac, fem un cafè?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada