Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de maig 01, 2019

Puntual :-)

El Vol de diumenge, prudent diria fins i tot sense ser-ho, perquè si bé vàrem mirar de ser molt prudents, les sensacions mentre, i després de la sortida no m'han animat massa, per no dir gens.

Per sort una anada a la mateixa tarda al cinema a Girona, la segona d'aquest mes, al vespre va permetre de centrar i molt els ànims del què podria ser, i d'una manera preciosa mirar de recuperar les bones sensacions del dia a dia.

El Vol de diumenge va anar bé, però no rodàvem a 20°C, ni tampoc a 10°C, si per sota d'aquest darrer, i això no va ser prudent. En contrapartida l'anada al cinema amb el Gran Drac, tot i endolorit de cintura, renoi, va ser un bon revulsiu, i tant. Un parking molt poc ocupat proper al Pont de Pedra va protegir les ales del Gran Drac mentre nosaltres gaudíem de l'anada al cinema, en aquesta ocasió Green Book la protagonista del vespre, i un breu cafè, de menys de deu minuts previs a tornar al Mirador amb el Gran Drac. 

Ni les carreteres d'accés a Girona són les mateixes, renoi, hi ha llocs que no vaig quasi reconèixer, finalment però ajudat per l'anada anterior que tenia el mateix objectiu, és a dir anar al cinema també a veure Dumbo, i que ens va portar a voltar entre una gran quantitat de turistes, turistes i més turistes, OMG.

Curiós el lloc del cinema a un patí interior d'un bloc d'edificis, que diferent, no sé referit a on, però sí que diferent

Escric i valoro si ara a l'hora de dinar surto una estona en bike, a veure, la temperatura 17°C aparentment, aparentment, i dic dos cops aquest mot perquè fins avui un aire fred no m'ajuda a ser constant, i la conseqüència és que a part de no tenir bones sensacions a dalt de la bike, tampoc les tinc després quan he d'anar al fisió, i de fet en dues ocasions he anat a SC, i en els darrers minuts he posposat  per a una altra ocasió la sessió, renoi, renoi, renoi. El dilluns al vespre no, tot i que a minuts d'entrar pensava en tornar a posposar, i refer el camí de tornada cap el Mirador. Per sort no ho vaig fer, i avui estic molt millor, res a veure en com estava diumenge i dilluns. Diumenge quasi no podia conduir de les molèsties en aquesta ocasió del gluti dret, fet que m'ha comportat de dilluns i dimarts a utilitzar un vehicle amb canvi automàtic, amb el manual impossible ni pensar-hi, perquè sols de fer-ho ja estic incòmode :-)

Ara miro per la finestra del Mirador i tot seguit l'opció Vol va perdent força, i l'opció Gran Vol guanya punts, curios perquè ara mateix sembla que no fa vent, també sembla que no fa fred, i la reflexió va en aquesta direcció, veurem a on vaig a parar finalment, també podria donar-se que cap d'elles caminés, i tant, i tant.

Molt content en pensar que d'aquí a res els Vols a temperatures més càlides dins de la primavera caminaran i molt, potser no serà, potser, però pensar que sí està molt bé. 

Que bé recuperar les bones sensacions al gironès, millor dit, que bé rememorar-les, perquè, i per què no? Passen els anys, sense aturades, sense intermitències, i tornen les estades, les bones estades, i en aquests termes sempre les sensacions sumen, no diré sempre són bones, sí puc compartir que en aquest tram molt càlides, molt, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada