Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de maig 12, 2019

En espera :-)

Mirant que les primeres bones sensacions es quedin, i tant, perquè del darrer Vol l'experiència d'aquest, el resum és d'unes sensacions que no són en cap cas les què vull, i tant que no. 

Des de la darrera intervenció que no he fet cap més Vol, i ara per ara no tinc previst fer-ne cap més. Diumenge hi havia proposta Montnegre, i no va ser, sí que va ser una anada al cinema amb el Gran Drac un altre cop a Girona, en aquesta ocasió a veure a en Clint Eastwood, renoi, renoi, renoi. 

Girona els cap de setmana sembla Arenys de Mar entre setmana, fent referència a la poca assistència del públic al cinema, que ja m'està més que bé, però segur que no pensen de la mateixa manera els propietaris de la sala, crec.

Teníem les noves Lake pels Grans Vols, ara també tenim una nova generació de Lakes per els Vols, fa uns dies que són a casa, dins de les seves respectives caixes, i que de moment no sortiran, cert, he d'esperar a refer-me, i sé que sóc reiteratiu, però també he d'esperar seguint les instruccions del fisio, esperar a que vinguin les temperatures, i ara miraré de definir-ho més bé, les temperatures amb mínimes de 20° :-) i crec que vaig a posposar un temps els Vols, és que des de dilluns que estic diria que bé, o del tot bé i necessito gaudir d'aquesta sensació d'estar bé uns quants dies seguits, molts millor dit.

Ara per ara els Grans Vols amb el darrer nou Gran Drac no poden durar masses hores, com sona, com sona, i ahir mateix direcció al Principat l'aturada va ser a Bagà, el límit vull dir, després, a partir d'aquest punt cada tram va ser de tornada cap al Mirador. Tenim un nou Gran Drac, no diré un clàssic, però sí un Gran Clàssic, i tant. Creia que ens l'hauríem de vendre passades les primeres setmanes, per la seva radicalitat, per la seva duresa, de fet a la primera i darrera anada a La Cerdanya a l'alçada de La Collada venint de SV la decisió, que va quedar per sort únicament en conversa era que deixàvem el Gran Drac a aquell punt i tornàvem en helicopter a casa, estàvem esmicolats, i tant. Finalment aquell dia vàrem continuar. Ahir no però, seguint el fil de voler mantenir presents les bones sensacions arribades el dilluns, a Bagà va ser el final del destí. Un cop a casa, neteja complerta, i avui passades les hores tocarà fer manteniment de pastilles i discs de fre, a on el límit és la neteja i no la seva substitució. Un eix a 260 mm. no a 300 el responable d'un comportament divertidíssim, cert que i aquesta és la seva característica que el porta a la zona de clàssics, i una segona característica una relació curta que implica de ser concret pujant, i no ser una eina, com ja és tradició a casa, ni de planers ni de baixades ràpides, és a dir seguim a tram Single Speed, i tant. I aquest comportament impecable, a trams sempre revirats, tan emocionant no la podem mantenir més de quaranta cinc minuts, és la realitat avui :-)

Ara pensant en els Vols, únicament això, pensant, per mantenir la prudència, i aquest matí per evitar el Vol ens hem decidit per una jornada, dinar inclòs al Circ Cric, garantia aquest d'una estona memorable.

Demà entrem ja a la 20, renoi, renoi, renoi, i no sé com hem avançat tan bé a les anteriors, sí que cal seguir el fil d'aquestes oi?

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada