Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 28, 2017

XC90 vs XC70



Amb les M240 va assolir el magnífic resultat de Fort William, ara amb aquestes tindrà garantida una situació, no sé exactament quina, no cal oi?

MTB, MTB, MTB. 

Novetats :-)

El nou mallot 7 Mesh ahir ja va sortir, no jo que vaig descansar, i a on el dia a dia de la setmana passada fa que a aquesta ara per ara tot quedi d'entrada aturat per a mi si parlem de Vols. 


Un equipament aquest que no va poder evitar la fredor, rondant els 17°C a l'hivern el culot 3/4 era massa lleuger? he de pensar que sí, les Pearl Izumi haurien d'haver cedit el pas a les Manta R de Giro, però una temperatura elevada em va indicar que l'equipament a seleccionar per a la Reina pel Vol del migdia havia de ser més proper a la primavera que no pas a la propia estació d'hivern, un error, petit, però un error. 

MTB, MTB, MTB.

dilluns, de febrer 27, 2017

Descans :-)

Un dinar únic, certament.


Un pas fet que trenca amb els silencis en silenci, que no sé a on porta, sí que un dinar SOLO ha ajudat molt pel fet de ser silenciós, mai massa, o sí, o sí :-)

Bé, el fet és que sóc a on sóc, mirant de posar-me en marxa dins de la ruta de trencar el silenci en silenci, veurem, veurem.

MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de febrer 26, 2017

Finalment

Únicament un Corredor :-)


MTB, MTB, MTB. 

Avui

El protagonista serà El Corredor. I de fet no faltarà un bon esmorzar al Far, i tant que no, i tant que no :-)


MTB, MTB, MTB. 

Ahir

Un pas pel paradís d'Olzinelles.


Compartint amb les noves generacions els nostres espais, els nostres petits i innocents secrets.

MTB, MTB, MTB. 

dissabte, de febrer 25, 2017

Per sota de 8°C

Hi ha vida a dalt de la bike a les cinc de la matinada per sota dels 8°C. 


MTB, MTB, MTB.

divendres, de febrer 24, 2017

Dracs sota la pluja :-)



MTB, MTB, MTB.

Farewell and Welcome

25.5 years after my first purchase of a mountain bike, I finally have to admit that the saddle bag that came with the Stumpjumper needs either major surgery or an honourable retirement.






I have a 50kmish ride tomorrow, so I need a reliable option. I bit on the bullet and bought a new Specialized seat bag. Same basic design...will it last a quarter century though?



RIDEON!

dijous, de febrer 23, 2017

Interessants



I tant, i tant, i molt funcionals.


MTB, MTB, MTB.

dimecres, de febrer 22, 2017

Que ja roden :-)



MTB, MTB, MTB.

Mare meva quina enyorança, també dels Vols, a per la quarta setmana aturat.  

De mentre religiosament tots i cada un dels nous equipaments de la Reina programats van venint sense aturades.

Dubtant sobre el calçat XC de la Reina, puc decidir-me per la marca del Mundial a Fort William les Shimano, o per la mateixa més evolucionada, menys puntuada però al Bikeradar, sobre els guants, Hirzl negres o negres, importa poc el preu, han de ser negres, sobre els culots curts PRO de Pearl Izumi per les badanes 1:1 que no tenen tots, sobre els mallots, perquè cal potenciar els punts forts dels que ja teníem, i que ara ja no es fan, dubto sobre els mitijons, que han de ser els Race de Mavic o germans, i no sé si en tenen, de germans vull dir. 

És bo dubtar, si quan has de decidir t'ajuda a fer-ho, oi?

Novetats :-)



Els tres mallots Windstopper, dos de màniga curta, i un de màniga llarga ja són a casa. 

MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de febrer 21, 2017

dilluns, de febrer 20, 2017

Colors torrats :-)

Per pensaments de molta calidesa.


MTB, MTB, MTB. 


Content, la Cromo ja roda, agafada de la mà del nou casc Giro Ionos, el segon, negre perquè quedarà un cop rodat reservat per l'hivern i les denses nits dels SOLO. 

La jaqueta Cromo ahir va funcionar d'allò més bé, millor fins i tot que el mallot Gabba amb maniguets, curiós perquè la Cromo va venir per fer companyia al Gabba en el llarg viatge dels UK cap a casa, em va semblar que seria germana de l'acabada d'arribar Pearl Izumi Elite Pursuit, dins d'una franja de temperatura superior, la casa indica per la Elite un ús per a -10° fins a 0°C, jo ho veia impossible, la veig per a 7°C,8°C fins a 12ºC,13°C, segur que estic confós.  

La Cromo està indicada segons els usuaris entre els 10°C fins al 15°C, i ahir va ser dins d'aquestes temperatures que va funcionar perfecte, amb una tèrmica mínima per a dies de calor de la casa Cafe du Cycliste. 

500 ml :-)

Aigua, aigua, i més aigua pels Vols, però mentre dura el refredat vaig seleccionant els bidons que ja no rodaran més.


MTB, MTB, MTB. 

FF 2.0

Ara sí, ara ja arriba l'estiu.


Quan parlem d'equipaments.

MTB, MTB, MTB. 

dissabte, de febrer 18, 2017

Gabba :-)



Aquest té una porta d'entrada germana dels mallots Windstopper Alp-X de Gore, com dels Oxygen també paravent.


Una sorpresa agradable dins d'una suma d'elles dels darrers mesos.


Quina feinada que se li gira a aquest mallot havent arribat al Mirador.


No sé si és més el concepte o la qualitat, o una mica de tot plegat, però el fet és que funcionen molt bé tots i cada un dels mallots  tant de màniga curta com de màniga llarga amb protecció contra el vent com amb la lleugera protecció contra la pluja. 


Un factor que m'ajuda, que ens ajuda i molt són les temperatures de casa vers les que aguanten aquests mallots.


Entre els 10°C i els 17°C tots aquests equips funcionen, i seguirem així, crec. 

Per sota d'aquesta temperatura dependrà de la tèrmica, i en tenim, altra cosa que nosaltres les combinem correctament, jo a Storm-Lo, i a Fort Wiliam vaig passar molt fred, a Escòcia havíem muntat a banda i banda de la VW dues línies d'equipaments amb quatre possibles escenaris de fred intens per a cada biker, i va ser pitjor, molt pitjor, únicament esmentar que els bidons d'aigua es semi-glaçaven mentre estàvem en cursa, i l'aigua no baixava pel broc del bidó, en decidir no continuar vaig anar posant els bidons de la Betty a la sortida d'aire calent de la calefacció estacionària de la June, sense beure en cursa no pots mantenir el tipus durant 24 hores. 


Ara bé aquests mallots poden marcar la diferència en aquestes condicions, crec que ho penso pel concepte, veurem si es repeteixen les circumstàncies si Gabba, Alp-X, Oxygen, Xeno 2.0 AS, i en darrer terme els Syntesy són les joies esperades,  però mentre el Nord no en sigui l'escenari, únicament Pearl Izumi amb les propostes Elite i Pro rodaran amb nosaltres dins de les aventures 24H SOLO, dos resultats únics per a nosaltres així ens ho indiquen. 


Ho esmento perquè valorava si fer venir un culot 7 Mesh, finalment ho descarto ni que sigui inicialment per rodar, que segur que ha de funcionar bé, però els culots Pro d'home i dona i ara també Elite de dona, amb les badanes 1:1 són a casa els reis, i per la Reina els mallots Pearl Izumi són els mallots, sempre que parlem d'aventures 24 SOLO. 


De mentre però estan venint més mallots, els he comentat al blog, pendent doncs de l'arribada dels tres 7 Mesh Syntesy per la Betty. 


Encantat acceptaria de fer venir un mallot 7 Mesh Syntesy per a mi, però tinc els mallots Windstopper necessaris.


Per tant és temps de novetats d'equipaments per la Reina. 


El minimalisme de tots els mallots de nova generació que han arribat és una característica comuna de tots ells.


I aquest punt és el que hi he afegit a aquesta darrera tardor.


Ara venen crec que de les darreres novetats de tardor-hivern, crec que darreres perquè jo ja estic cercant les reposicions de finals de primavera i estiu. 


La llista és llarga, creia que tenia l'equipament al dia de les estacions càlides.


El resum, és que guants per la Betty, i per mi, culots per la Reina, i segurament un calçat XC per a ella serà el doll de novetats que veurem desfilar properament pel Blog. 


Curiós de la Betty, mallots operatius d'estiu en té cinc, tots per estrenar, la resta porten tants Vols que ahir van passar a la reserva. En necessita dos més pel dia a dia que es sumaran a aquest cinc, i dos de molt especials per cursa.


De mentre demà si la Reina fa un Drac, que no ho sé perquè la ronda un refredat, però de no ser-ho, Castelli serà l'equipament de gala, el Cromo concretament, i si no hi ha Vol segurament les Syntesy ja seran els nous  protagonistes dels propers Vols seguint la roda del Gabba que no para de sortir. 


Que sense dubte és l'estrella d'entre tots els nous mallots. 

MTB, MTB, MTB.

Synergy :-)

Mentre estan venint els tres mallots de 7 Mesh Windstopper per la Reina mirava la pàgina de 7Mesh i he vist aquesta imatge. 


El color més viu serà el colr del mallot de màniga llarga, com també del d'un dels dos mallots de màniga curta. 

MTB, MTB, MTB. 

Ahir aprofitant un recompte dels equipaments d'hivern de la Reina i dels meus, vaig aprofitar per posar-me els nous maniguets Windstopper de Gore talla M, la L d'estiu em va gran a mi, bé la M de WS em va ajustadíssima, mare meva, puc assegurar que no caurà, per favor, em van tan ajustats que no crec que me'ls pugui treure o ni baixar en marxa. 

Cromo :-)



Quantes sorpreses i novetats perseguint els nous equipaments de la Reina. 


Una petita sorpresa, i tant, i tant. 


Cercava ampliar el nombre de propostes de jaquetes d'hivern de la Reina, crec recordar que jo utilitzo onze equipaments, entre els tres mallots Oxygen Windstopper de màniga curta, també tres de màniga llarga, una Oxygen, i dues Alp-X amb manigues desmuntables, jaquetes Windstopper n'utilitzo quatre, la densa i recien arribada Xenon 2.0 WS per a fred intens, la sensacional i pionera  Fusion també per a temperatures baixes i pluges intermitents, les dues lleugeres eficients i minimalistes Xenon 2.0 AS un xic menys extremes i com la Fusion per a pluges intermitens, en darrer terme la Mavic Equipe un altre cop per a fred intens, i la imbatible GT de Gore, l'Alp-X per pluja intensa i continuada. 


Aleshores per equiparar-la vers a aquesta amplia llista, als darrer deu dies han fet camí cap a casa una jaqueta Pearl Izumi Elite Pursuit per a fred intens i pluja intermitent que fa equip amb les pioneres Mavic Gennaio, Pearl Izumi 180 Pro, i Xenon 2.0 AS de Gore més lleugera per a temperatures menys extremes, amb aquesta disposava de quatre jaquetes, amb l'arribada de la jaqueta Castelli Croma Windstopper germana d'ús de la Xenon 2.0 AS, i l'arribada del mallot Gabba de màniga curta, passàvem a sis, i amb els tres mallots de 7 Mesh Windstopper que estan venint, dos de màniga curta, i un de màniga llarga, disposarà de nou opcions. 


Ara cercant la substituta de la GT de Gore que deu tenir uns quinze anys, i esta fallant per la cremallera frontal, amb aquesta tindrà deu propostes, una menys que jo, en aquest punt aturaré crec l'arribada d'equipament pel que fa a mallots i jaquetes d'hivern.


El fet és que ara mateix estic decidint si ve un conjunt de primavera-estiu de 7 Mesh per la Betty, és arriscat tenint Pearl Izumi com a referència, cert, cert, veurem, veurem.


Ara passades les hores decidit crec que no, que primer vull tenir els tres mallot  Windstopper de la mateixa casa de 7  Mesh.


Això sí, de cara als propers dies vull tornar a revisar a on som per què fa equipaments d'estiu. 


Demà podria ser el seu dia, el seu primer Vol, de fet avui ja hauria pogur sortir, però ha primat la Xenon.


Detalls per funcionar bé els té tots, o quasi tots, ho veurem després del primer Vol. 


Les gammes més altes de Castelli tenen el distintiu Rossocorsa, Cromo i Gabba el porten marcat. 


MTB, MTB, MTB.