Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’abril 02, 2017

Breu, humit i molt divertit :-)



Per ser un Vol breu, humit per una tempesta intensa, divertit mentre no va caure la temperatura dels 17°C als 9°C. Per sort quan això va passar tocava pujar, i fer-ho a un ritme molt intens va ser una ajuda important per evitar pitjors sensacions. 


Una arribada a casa literalment xop, però xop, glaçadet mentre no aconseguia desenganxar l'equipament del meu cos, mare meva. 

I que bé un cop vaig ser una bona estona sota el raig d'aigua calenta de la dutxa, que bé, que bé, que bé.

MTB, MTB, MTB.

Ara des de les set tocades de diumenge esperant que les temperatures pugin una mica més, i de ser que pinta que encara he d'esperar, de ser tornaré a fer un Vol breu, veurem, veurem.

Ahir vaig decidir més equipaments d'estiu, un conjunt de culot, i mallot, de dues marques que si bé una ja és present a casa, no ho és però amb mallot, i un culot d'aquesta marca que s'estrena a casa després dels mallots paravents, i les tèrmiques minimalistes que van arribar fa dos o tres dies. També i seguint el mateix ordre de marques ve una Lite i un segon culot com el que us esmento, la Lite únicament paravent, el mallot, i els dos culots, tots aquests equipaments són específics per les jornades més intenses de calor de l'estiu :-)

Els dos culots d'estiu són inèdits a casa per ser de dona amb tirants, mai hem tingut culots d'estiu de dona amb tirants, sempre hi ha una primera ocasió per a tot, si és a fi de bé. Aquests dos culots tanquen l'arribada d'aquests per a la Betty que crec que disposarà de cinc culots negres pel dia a dia, i dos de molt especials únicament per a curses, aquests dos darrers els Pearl Izumi Pro. Ara si parlem de culots podria valorar de fer venir dos culots negres més per a mi, un de cursa i un per rodar. Però de no ser no passarà res, sí que a la propera tardor faré venir quatre culots Pro de Pearl Izumi negres per a mi també qe ja quedarien guardats pel proper estiu 2018, i per primera vegada vindran passat aquest proper estiu, entran a la tardoR, dos culots curts Pro termo, és a dir culots curts però d'hivern per fer conjunt amb els camals d'hivern que ja tinc, i els camals de Gore també d'hivern que estan venint des de fa uns dies cap a casa. 

Ara falten dos mallots d'estiu de gamma alta que qedaran reservats per cursa per la Reina, i en darrer tetme els guants Hirzl pels dos, crec que en vindran tres jocs per la Betty, i dos per a mi. I aquests de localitzar qui té el model concret que vull, aleshores seguidament els faré venir. 

Un altre aspecte són les ulleres, tornem a Oakley i deixem Limar, d'aquí a res les de la Reina, primer atacarem les de la nit, i per a mi les de dia, i si les específiques de la nit li funcionen, saltarem tot seguit a les de dia. Sembla senzill, segur que ho és, però únicament el detall que wl punt de contacte deles patilles de les ulleres amb el casc Giro Ionos sigui incòmode ja fa que les ulleres no funcionin, de funcionar aquest punt, que un cop rodant no tingujn tendència a caure, que no tinguin els vidres tendència a entelar-se,  un cop consolidat aquests aspectes entre d'altres que ara no tinc en ment, comença el tema de l'eficiència dels vidres, en definitiva l'apartat de les ulleres un dels aspectes més costeruts per a mi a tractar, i tant, i tant :-)

Un dia d'aquests hauré de tornar a posar  fil a l'agulla a la meva bike nova, veurem, veurem, perquè després de la darrera experiència no he fet cap més pas ni cap més pensada, sí però que aquestes darreres dues sermanes hi he pensat de passada sense massa convicció però, crec, crec.

També he d'anar fent llista a les millores de la Spot Brand, en referència a rodes, seient, bieles, pedals, transmissió, cinta manillar, discs de fre, que han de ser tots 
renovats, en darrer terme i primer de la llista, les rodes, a on únicament les boixes seguiran, la resta tot s'ha de renovar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada