Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 29, 2016

Respirem, Oxygen :-)

Quina proposta, tot just el terreny estigui un xic menys moll, un xic més sec, menys brut, més net, serà aquest nou mallot un dels reis dels Vols. Dic un perquè la llista de candidats a poder ser dins dels Vols és llarga, però en tot cas un de cada certs Vols sí que serà per l'Oxygen.


És un mallot no una jaqueta, i com els Alp-X WS que porto és una magnífica proposta, per a mi una bona adquisició, ho repetiré, molt satisfet d'aquesta nova arribada. Per al 80% de les vegades que sortiria amb una jaqueta als darrers mesos ho he fet amb els mallots de Gore Alp-X Pro WS Soft Shell de mànigues desmuntables, valorant en cada moment quina és la tèrmica més adequada. En aquesta línia la decisió de fer venir l'Oxygen, mateixa tecnologia WS i Soft Shell, i idèntic concepte de llargues distàncies, això sí aquesta darrera més acotada si s'acosta la calor, el no poder desmuntar les mànigues limita les possibilitats d'ús, del nostre si més no.


Diria que millor equipat que les Alp-X, molt treballat a nivell de construcció, menys polivalent, con us esmento no pots desmuntar les mànigues, i a on cada detall de l'Oxygen està acuradament estudiat, cada tall té un motiu, una funció determinada. 


La cremallera genial, les bosses del darrera són nombroses, et deixen aturat quan les veus en viu.


No sé massa bé quina funció té una bossa al clatell, però hi és.


Curiós aquest tall, curiosíssim fins on arriba.


Una cintura molt ben dotada, que cal preveure que aguantarà bé les bosses del darrera ben carregades.


Les 3 bosses centrals posteriors molt ben dimensionades. Veurem si a plena càrrega funcionen igual de bé que les dels dos mallots Alp-X WS Soft Shell. 


Les bosses exteriors inclinades, molt. Els logos per ser visibles en la foscor.


El què us deia en termes relatius, una joia de mallot, en termes absoluts, la joia de la corona dels mallots del Mirador.


Les dimensions de cada bossa. Mostrar-les i ja hi ha ganes de Vol un altre cop avui, i el d'avui ja ha sigut, clar que yes! 


Molt content dels acabats que proposa Gore per aquest mallot de màniga llarga paravent. 


Content també amb la petita bossa amb cremallera, tot i que no utilitzo normalment aquesta bosseta perquè utilitzo la bossa del TT, però està molt bé disposar d'aquesta opció.


Detalls, més detalls, i més detalls.


Unes màniges germanes de les jaquetes Mavic, veurem si van millor, ho veurem. L'únic punt que em costa de gestionar, l'experiència Mavic d'excés de calor motivat pel guà llarg i aquest puny dens em fa respecte que es repeteixin les mateixes condicions.


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada