Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de novembre 11, 2016

Es veu que sí :-)

Entre Fades i cavallers, vull dir que finalment l'instant va ser sensacional, puc dir fins i tot únic dins de la intensa jornada, i tant.


Creia que no veuríem la sortida del Sol, i la vàrem veure, sí, tot i que quasi tota la sortida va ser amb aquest escenari real de fons, de menys a més intensitat, fins als darrers vint minuts del Vol a on el Sol va fer-se present. Jo prefereixo però ser dins del Vol de matinada a minuts de l'arribada de la llum però a ple hivern poder gaudir de la seva escalfor ho fa tot més agradable. Ara però rodant sempre per sobre dels 10°C de matinada les sensacions no són de fred intens, sí de fredor però no penso en que arribi el Sol, segur de seguir la baixada de les temperatures a les properes setmanes pujant per Milans que estaré desitjant que el Sol vingui a compartir amb mi una espurna de la seva escalfor :-)

Passades les hores va acostant-se el proper Vol, crec, i en aquesta ocasió la llum en serà la protagonista, des de la finestra he vist sortir el Sol, quin instant, omg, avui però esperarem, deures i prudència indiquen que tardarem encara una estona a iniciar l'aventura, de ser, de ser. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada