Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 20, 2016

3.0



Venen cap a casa, i tant, un equip de dos, necessaris per complementar els equipaments de la Reina ara mateix en aquest de trànsit de la tardor a l'hivern.

Jo porto els Power d'estiu, i el número de la seva prestació és un 10. No van com les Pro de Pearl Izumi, cert però funcionen també molt i molt bé, i la qualitat de construcció per a mi és fins a data d'avui del nivell de les millors propostes. 

L'origen de les badanes són Assos, com sona, la construcció, el tallatge és Assos, i el funcionament per el nostre ús, ho diré, com a mínim a casa igual que Assos, com a mínim. Dic pel nostre ús perquè nosaltres avui per avui no fem carretera, i Assos principalment ve i va per carretera, fet que desvirtua les meves opinions si pensem en clau carretera. Els meus culots Assos ara ja són vells, però d'entrada el primer equipament que marca el tempo de la resta a casa és el culot, cada casa és un Món, cert, cert, a partir d'aquí, de disposar del millor culot anem seleccionant la resta. 

Assos el dia que entri seriosament, no com fins ara, al Món del MTB segur que ho farà per la porta gran, segur, qualitat la tenen, sí, però posar-se al nivell de Gore i Pearl Izumi, acceptar que d'avui per demà pugui ser, seria afirmar que Gore i Pearl Izumi fins avui estaven perden el temps, i no és el cas, en cap cas, en cap cas.

Jo estic passant d'Assos a Gore quan parlem de culots 3/4 i mallots paravents de màniga llarga de tardor hivern, el què no sé encara és si passaré de Pearl Izumi a Gore quan parlem de mallots i culots d'estiu, sí que dins de l'hivern, i també dins de l'actual tardor ja utilitzo majoritàriament Gore, mitjons Gore Alp-X , tèrmica Gore, guants Gore Alp-X, mallots Gore Alp-X WS. I tinc el ferm propòsit de reactivar les dues jaquetes de Gore les Xenon AS 2.0 WS, i tant. 

Pearl Izumi però serà de ser, el Rei dels nostres equipaments de les properes 24 hores de ser  pel què fa a culot, amb el prodigiós Pro, avui per avui amb els mitjons Elite, el mallot podria ser l'Elite també de Pearl Izumi que dorm des del 2015, per tant pesar pesa i molt a casa aquesta marca, però Gore s'està fent un lloc dins en primer terme dels meus equipaments, després veurem a on arriba quan parlem dels equipaments de la Betty, a on avui per avui Gore únicament intervé quan fa fred. 

El fet és que la qualitat de construcció de Gore és molt bona, les prestacions quan parlem d'ús també són molt bones, i en darrer terme si tens clar què necessites és una marca que me la puc permetre, no així Assos que d'uns anys cap aquí ha quedat lluny d'on puc arribar jo. Pesa també que els d'Assos no tenen una proposta sòlida per a MTB, a diferència de Gore i Pearl Izumi.

Amb l'arribada del fred fins avui manava encara quan fem referència a equipaments de la Reina, Pearl Izumi amb la Pro 180 si parlem d'equipaments de tardor, i la Gennaio de Mavic per a jornades de fred extrem, culots Gennaio de Mavic, i Endura, no recordo el model d'aquest darrer, va entrar Gore fa res amb la jaqueta Xenon 2.0 AS WS, i ara vindrà una nova jaqueta que serà motiu d'una presentació al blog. 

La jaqueta Phantom, i els culots 3/4 Power tota una novetat de Gore a casa que tindran l'oportunitat de marcar el ritme de les aventures de les properes setmanes a dalt de la bike. A veure si es donen les circumstàncies per fer-ho, i ens allunyem de les imatges que proposen els fabricants, i passem a compartir al blog la dels equipaments en viu des del Mirador. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada