Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de novembre 26, 2016

Preparava :-)

Les properes intervencions al blog dels nous equipaments, i sincerament els equips vells actuals que han de donar pas a aquests nous han de ser nombrosos perquè són moltes les novetats que hi ha per presentar.

Cauran les Fury de Mavic de la Reina, cauran també diferents mallots de Pearl Izumi, com els pirates de tardor i estiu, el casc Cratoni de la Betty, en el meu cas el casc també, com els mallots d'estiu Pearl Izumi, els pirates Assos, el de tardor ja ha caigut, el més dens, i el menys dens també, han d'entrar encara així dos pirates, un casc, també un culot d'hivern per fred i prou, d'aquest darrer un per cada un, crec que d'entrada no faltaria res més. 

Però d'entrada amb els equipaments arribats fins avui ja comporta d'una filera ben llarga d'imatges per compartir al blog, i de temps per gaudir dels detalls de cada un d'aquests.

Us els vaig presentar com a candidats, i és a on sóc, valorant quan encara no he rodat amb els Alp-X 2in1, costa decidir-se per una versió tan diferent de culot, oi?




Quin detall, el de la bossa posterior, quin detall, els meus Alp-X 2in1 no tenen aquests detalls :-)

MTB, MTB, MTB. 

Aprofitant les oportunitats cercant els equipaments que em falten venen cap a casa un culot llarg de pluja, i uns peucs també de pluja. No estaven a la llista de pendents, no creia que els necessités, ara sí, es veu que sí, perquè ha sigut veure'ls, i decidir que havien de venir cap a casa. 

També venen uns peucs pel fred per la Reina, necessaris, i que tampoc estaven a la llista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada