Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 09, 2024

Estacions )

Segurament de quatre estacions excepte el mallot curt de la Reina que és molt però que molt d'estiu, germà del Gore groc més nou, on tots dos són difícils de gestionar si les temperatures no són intenses, o en el seu defecte si no treballes l'organisme en un constant fartlek, i des de fa unes estacions que no rodem a aquest ritme.




El mallot curt paravent del que ara en tinc dos de nous per estrenar guardats a la caixa amb la resta d'equipaments de tardor esperen el seu torn, ho escric i ja tinc ganes de ser a les prèvies del trenc d'alba, avui mateix a les tres tocades de la matinada podria haver sigut una bona oportunitat per un Vol, amb un vent de tempesta que no ha parat de moure les ales del meu Drac, però segurament no era el moment, encara, he de pensar, o vull creure.

Tèrmiques per a mi d'estiu haurien de ser les propres, a la cistella ja hi tinc diferents conjunts de mallots d'estiu, ara també deixar reposar si són els equips que han de venir finalment. Ser un equip que tingui la posssibilitat de participar a una preparació d'un SOLO és privilegi de pocs, i per aquest motiu decidir quins seran és una selecció que cal decidir a molta calma.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada