Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 16, 2024

Activació?

Podria ser, un 1/2 a la 42, després d’un darrer Vol amb personalitat a la 41amb el 4/5, però també va ser el darrer de la 41.

Avui Vol en solitari, cada ú curiosament a un ritme frenètic, no en sé massa bé el motiu.

La bike de 10, amb un comportament notable, no però si faig referència a pneumàtics, rars aquests, un ensurt important de la Reina del davanter, i molts de tímits del davanter meu. 



Equipat avui 100% de Gore, de cap a peus, 2in1, el conjunt és literalment impecable, Merit, S-Phyre negres. Renoi he de remarcar aquest equipament que m’acompanya ara ja fa forces temporades, i que lentament va obrint la porta a l'arribada de nous equips. 

Sense menjar, beure quasi mig bidó de 750 ml., amb eines, amb llum del darrera funcionant, sense coincidències ni incidències, rodant a una temperatura propera als 20ºC.

Avui una ruta diferent, no nova, sí la combinació de trams. 

Per un ritme diferent, per una ruta també diferent, un transtorn lleuger metabòlic es va fer present les hores després del Vol, factor aquest darrer que arrossego des del febrer ) 

Valorant l’arribada de dos Dracs nous, singulars, clàssics, quasi retros, que no ho són, però és que avui si no són de carboni quasi que parlem del sXX ))

MTB, MTB, MTB. 

Sospesant l’arribada del nou Gran Drac més esportiu, si més no és una pensada de significativa rellevància en aquestes darreres setmanes )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada