Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 10, 2024

Colors )

Després d’un Vol ahir que va requerir d’energia, doncs ahir les forces es van manifestar febles, així avui descansant de Vols, que miro de fer-ho regularment, però en aquesta jornada d'avui de manera particular.



No ens abandonen del tot els sorolls, i no únicament els dels dos Dracs, tampoc una remor de cap que no ajuda, en tot cas hi som, poc a poc, els dels dos Dracs hi estic posat, les noves eines, l'espai nou per poder fer els manteniments, i el projecte viu per fer venir més útils com ho pot ser el carro d'eines, i les eines que puguin ser interessants. Per a nosaltres, també hem fet molt per apaigavar, i més que estem fent, doncs hem incorporat nous Miradors, i més eines per mirar d'esmorteir el soroll de fons, aquest darrer sempre és i serà present, únicament hem de mirar de limitar la distància a la que estem d'ell, res més. 

Silenciar el soroll de fons que ens inquieta a tots és impossible, però el fet és que s'esdevé que una remor impossible de silenciar es silenciï pel fet que és necessari ))

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada