Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’octubre 21, 2024

4/7 a la 42 )

Repetim dins de la 42, així modificar el tram i deixar el recorregut, els dos que fins ara hem fet està siguent tot un revulsiu, ara bé caldrà esperar més dies per consolidar. 

Les sensacions ahir però com les de dissabte, en camí directes al tram previ del SOLO.  Hi som propers i a l’hora lluny, cert, per això tan interessant, emocionant fins i tot, doncs està descartat poder disputar, però en cap cas ho està el poder ser-hi, i de no ser Finalement tampoc passarà res, oi?

Tornem a rodar amb tres Destructors, a l'hora que envoltats de Gegants, així ben protegits dóna peu ha ser positiu sobre les possibilitats esmentades. Comentàvem dins del Vol que aquest octubre hem de veure un nou Santuari coronat, a veure, aquest és el pla )


Blue day )


Equipats 100% d’estiu per sota dels 18°C, Twin Six jo,  Pearl Izumi, Gore, jo C7 blaus, sense Merit, S-Phyre, jo blaves.

Amb aigua, molta, sense beure, sense menjar, amb llums sense funcionar, sense incidències fora d’un soroll idèntic dels dos Dracs que he de silenciar sí o sí doncs és el mateix que arrossego des dels darrers anys i que sempre havíem identificat que tenia l'origen a la roda del darrera, la cera, la manca d'aquesta no sembla que sigui el motiu, una ruta amb moltes coincidències, totes elles elèctriques, nosaltres amb eines. 

MTB, MTB, MTB.

Per compromisos ahir Gran Vol amb el Gran Drac més esportiu, renoi quina experiència. 

Ahir mentre repassava el Gran Drac de dues rodes, de la maneta dreta el torniol de l’abraçadera del manillar estava fluix, curiós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada