Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 13, 2024

4/7 a la 19 )

Una darrera sortida la quarta, que havia de ser una de més dins de la setmana, cert, cert. Però una anada a un altre país ens ha portat en aquesta ocasió a caminar i no a volar )


Formigues, que bé )

En tot cas un darrer Vol el de divendres que va tenir un bon to, prou bé, i que no va comportar de sumar-ne més. Hi havia la possibilitat de marxar en la Transportadora que ara tot i que no sé si puntualment també està reposant al tercer Mirador, no al Baix Montseny, mentre valorem si segueix amb nosaltres o no, el fet és que no vàrem marxar amb ella i els Dracs no han vingut amb nosaltres. 


Blaus )

Poc a poc, en tot cas aquest va ser un darrer Vol de la setmana 19, sense incidències, sense coincidències, sense beure, sense menjar, amb llums sense funcionar, amb eines, rodant per sobre dels 20ºC propers a tocar de l'hora de dinar, i a on els equipaments van ser 100% d'estiu. 

És el segon cop des del 2020 que no tornem a dormir a un dels Miradors, una sensació diferent, molt. Com deia, poc a poc, sense presses, amb pauses, moltes, i mirant de comprendre sense aconseguir-ho, en cap cas, tampoc és l'objectiu, sí el to, o un cert to.

Els Dracs de 10, quines petites joies, a on per millorar-les ara per ara un dels punts per fer-ho és el ja comentat, com ho són els dels pneumàtics, si anem a un pneumàtic per a terreny pedregós per així assegurar una mica més el pas, i un altre aspecte és el de la potència si passem dels 0º a 6º+, i si passem de 80 mm. a 90 mm. o més per mirar de recepcionar-percebre millor el tren davanter. En tot cas ara per ara tot seguirà sense modificacions, jo he de passar de l'Ardent Race a l'Ikon a la roda davantera, i la resta tot com ara. 

Sense Grans Vols a la darrera setmana, sí que hi penso molt però prudentment no faig el pas, que també està molt bé, no de cara a l'agilitat doncs si no surto amb ells perdo capacitats de manera notable, però també és cert que per pilotar-los em cal gaudir d'un super estat de gràcia que segurament aquests dies no he tingut la sensació de disposar d’aquestes capacitats, vull dir les necessàries per gaudir a dalt d’aquestes màquines tan però tan exigents, segurament no tinc bones sensacions per aquest descans de fa dies de molt baixa qualitat, i quan la sensació és aquesta si parlo de Vols puc dubtar si sortir o no, que no hauria de ser, però si es tracte de Grans Dracs la possibilitat no forma part del tram o no hauria. Les ganes segurament hi són però les circumstàncies com sempre determinen, així a la 19 el seny ha imperat, que bé, a la 20 no ho sé doncs un altre darrer descans de molt baixa qualitat aquesta nit no ajudarà, ni a gaudir de Grans Vols ni tampoc a Vols. 

Dic segurament doncs determinar objectivament l’estat personal per poder iniciar una de les tres diferents modalitats fa que el criteri no el vegi sempre del tot clar, així que seguint aquest fil avui la pausa si penso en Grans Vols segurament serà la protagonista, a veure. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada