Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de maig 29, 2024

2/2, sobre colors )

Un aclariment, el groc m’agrada per l’Alp-X mallot, el d’estiu i el d’hivern, i prou, no és el meu color, el blau no ho sé doncs el porto perquè els C7 paravent varen ser una comanda equivocada que finalment es va quedar, creia que venien de color negre, i eren blaus, ara doncs m’agraden aquests C7 en blau. El mallot groc i verd és una altra història, ve d’un tram SOLO, des de les antípodes del 2013. 

Sobre colors, el blau de les S-Phyre també és accidental, era groc, blanc o blau, va ser blau. No va ser el negre perquè ja les tenia d’aquest color, segur que tinc confusions sobre l'ordre d'arribades del seu dia, normal, però si parlem de colors no hi ha d'haver raons, en principi )  

Un Vol, el sisè, i a l'hora el segon de la setmana, a on com ahir anant a dues hores sense ser-hi encara, però això sí un xic més proper, poc a poc.

La bike prou bé, o molt bé, els pneumàtics, revisats avui, i els sorolls sempre presents venint dels radis del darrera, la pols i aquests no conjuguen en silenci, si més no avui. He de cercar millores en el tema pneumàtics, doncs el terreny no ajuda ni de baixada, ni de pujada, i ara no vaig bé a cap dels Miradors, curiós, la percepció és de ser-hi sense el flow, pel que fa a penumàtics, una mica tenint grip sense ser-hi, que segurament no és així, però aquesta és la sensació avui. 


TwinSix day )

Equipat de curt, avui mallot rescatat TwinSix, culot C7 paravent, Hirzl, Synthe, i S-Phyre, el blau avui tornava a ser el protagonista, i tant.

Sense incidències, ni coincidències, amb llums sense funcionar, amb aigua, bevent, sense menjar, amb eines, no recordo la temperatura mínima, per sobre dels 20ºC segurament, i a on he mirat de ser prudent en les distàncies a l'hora que certament sense aconseguir-ho del tot doncs hi ha moltes ganes de recuperar les llargues aventures-distàncies. 

MTB, MTB, MTB. 

Tornant a seleccionar les eines noves, a veure. Quedo frenat per la logística que he de portar terme en un no res, Transportadora, Gran Dracs 4x4, i Gran Drac més esportiu, dels dos primers revisions i prou, del darrer, pneumàtics, el que implica de coordinar a on els portem, vull dir dels tres Mirador a on anem a fer les revisions, i aleshores mentre miro eines tinc una lleugera confusió doncs les eines són pels Dracs ara per ara. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada