Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 23, 2024

1/4, tornem a començar )

Doncs això, sense Vols des de diumenge, i avui en pilot semi-automàtic en un tres i no res ja estava a dalt del Drac.

He començat amb bones sensacions i aquestes m'han acompanyat durant tot el Vol, que bé. A un ritme moderat, sempre aeròbic, de fet no recordo el darrer dia que vaig estar a un tram anaeròbic, crec que des del 2022 un dia que ens van fer un test erroni mentre cercàvem un centre especialitzat on tornar a començar a recuperar-nos/preparar-nos. 


Blue )

Equipat  de curt, amb tèrmica, culot i mallot paravent, tots tres de Gore, el Merit, i les S-Phyre, l'Armadura de Gala de dalt a baix blava, excepte els guants que no són blaus però si Gorewear, i tant )

Amb eines, amb aigua, bevent ara sí però poc, sense menjar, sense incidències, sense coincidències, per sota dels 20ºC, amb llums sense funcionar, amb una bike que ha funcionat a la perfecció, també que bé, oi?

Ara espurneja a tocar de les nou del vespre, no per res, sí pel fet que no hi ha ànims de començar un segon Vol sota la pluja, crec. 

MTB, MTB, MTB. 

Cercant un parell o tres de mallots blaus d'estiu, a veure, per fer conjunt amb els  dos C7 curts paravent blaus poc a poc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada