Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 18, 2024

C7 paravent )

Ja estan fent equip amb els 2in1 de la mateixa Gorewear. 

La percepció que us vaig esmentar que a l’esquerra notava una petita molèstia, segueix sent però ja no em molesta, les dues rentades han ajudat, segur. 

He de conseguir dos mallots amb tons blaus paravents de màniga curta, i dos d’estiu també en aquest color, doncs aquests culots C7 són blau foscos, no negres. 

Funcionen molt bé, certament, em passa una mica com amb les Armadures de Gala del Gran Drac de dues rodes, coincideixo per mides amb la talla de <1,72m, aleshores els tirants del culot m’aniria bé que tinguessin un centímetre més d’allargada, no passa res perquè aquests són molt elàstics, i una talla més m’aniria gran de mides i bé d’alçada, tot no pot ser ))

El fet és que van marxar cap a Vilanova els dos P.R.O de Pearl Izumi que treballaven a l’estiu amb els 2in1, i ara han entrat els dos C7 de Gore, i a l’hivern ja estan funcionant, a la primavera segur que també, ara a veure si a l’estiu són portables. Els P.R.O, únicament sortien a finals de primavera, tot l’estiu, i a principis de tardor, els C7 ho faran sempre a excepció de sota zeros, i caldrà esperar únicament a pic d’estiu, doncs el paravent no sé si serà portable amb la calor extrema.


A 17°C )

Avui he sortit 100% de curt, amb 2in1, i mallot Alp-X sense les mànigues paravent, Hirz els més lleugers, les S-Phyre, mitjons italians d’estiu, gorret de la casa, el Merit, i les Oakley fotocromàtiques, així el conjunt entre els 13ºC i els 17°C ha funcionat proper a la perfecció. 

Sense beure, portant el bidó a un quart d'aigua i prou, sense menjar sense portar-ne però, amb totes les eines, fins i tot les que són necessàries per tensar les cadenes, sense incidències, dues coincidències, une gravel, i una MTB, el primer anava 100% d’hivern, sense guants, i el segon 100% d’hivern. 

Avui aprofitant aquest puntual estiuet he aprofitat per fer un Gran Vol amb el Gran Drac de dues rodes, Sant Feliu-Tossa, i entre el vent i unes intervencions que estan fent a la carretera de punta a punta del tram, en arribar a Tossa ho he deixat córrer, si més no mentalment ja des del tres primers quilòmetres i en són divuit, doncs havia encara de tornar al Mirador. La variable vent no la tinc incorporada dins dels Grans Vols de dues rodes, però avui ha primat que el pronòstic per divendres és de pluja, i que feia crec recordar setmanes que no sortia a un Gran Drac de dues rodes, ara passades les hores d'aquesta intervenció proposa una aventura amb aquest tan el dissabte com el diumenge, a veure perquè entre 5ºC i 10ºC no sé si ho veuré atractiu. Tot pot quedar en res, i seguir entre Vols, i tant.

Un cop arribat, seguidament he saltat a mode Dracs, i aquest sí que ha estat un bon tram, i tant. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada