Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 26, 2024

3x5/7 )

El Vols que portem d’aquestes darreres 3 setmanes, prou però que prou bé. 


Merit+caçadora preferida )


Ja he recollit la caçadora que fa conjunt amb el pantaló, així ja disposo de la quarta Armadura de Gala de dues rodes, ja està ara sí complerta. Properament em provaré aquest equipament, després de fer-ho el deixaré també reposar que ja és on són ara tots els nous equipaments des de la seva arribada, i seguidament ja valolaré si mantinc aquestes Armadures de Gala noves o si finalment decideixo tornar-les. 

Avui passades les primeres hores he provat aquesta Armadura de Gala de dues peces, veurem, diferent de la que ja tinc també en aquest format, molt diferent, fet que em genera una certa confusió, positiva però. Valorava avui amb la Reina sobre si tornar-les o no, i sobre aquest aspecte el seu criteri és que s'han de quedar, sense cap mena de dubte, i que han d'anar venint més equipaments d'aquesta disciplina de Grans Dracs de dues rodes mentre anem necessitant que així sigui, estem re-descobrint jo i descobrint ella aquest tram de Grans Dracs de dues rodes fet que comporta de tenir moltes preguntes, i disposar també de tot el temps que calgui per arribar a algunes de les respostes, o a cap i no passarà res ) 

Poc a poc anirem millorant en aquesta de especialitat tan dinàmica, a on el criteri primer és la segurerat, i dins d’aquesta el segon aspecte seria que aquesta seguretat sigui portable, és a dir que puguem pilotar amb aquestes Armadures de Gala tan segures, doncs el petit risc que pot implicar aquesta imprescindible seguretat és que la incomoditat que poden aportar també a l'hora impliqui d’una situació contraria al que persegueix l’aportació inicial d’aquesta seguretat-protecció. 

Ara mateix cadera, baixar la pressió que em fa l'equip a aquesta zona, és l'objectiu, el dubte em ve perquè un cop a dins de cada una de les dues armadures noves no tinc clar que la pressió a aquesta zona sigui menor que hem les que surto fins a data d'avui.

Encara no he recollit el mallot nou de la Reina i la meva tèrmica de Gore que ha d'obrir aquesta darrera la porta a que en vinguin dues o tres més, veurem, les he de recollir al segon Mirador, i des del tercer a vegades s'em fa una mica dens portar-ho a terme, també des del primer, una mica.

Demà podria ser una jornada de triplet, Gran Vol, Gran Vol de dues rodes, i Vol, a veure, cal aprofitar en primer terme per descansar, avui no hi ha hagut Vol, ni Gran Vol de dues rodes, perquè el descans del genet ha sigut de 90' la nit anterior, i la prudència, la moderació han imperat, que bé, pel pronòstic del temps per demà que indica l'oportunitat, i en darrer terme però no per aquest ordre, les ganes de portar-ho a terme seran determinants.

A aquesta setmana quatre, porto tot just un 2/4, i crec que la setmana va a repetir una quarta de 5/7. Creia, doncs a divendres estem amb un 2/7, no passa res, i tant que no, oi?

Els Miradors protegeixen, cert, els Destructors ho fan tot possible en el pas del temps, a cada segon, els Gegants senzillament imposen pel fet de ser, i les Naus Insígnies conviden a enlairar-nos des d’elles amb el nostres Dracs, que bé, que bé, que bé )) 

De descansar avui a la nit d'aquest divendres, demà ho tindré més que bé. Si veieu passar un Gran Drac de dues rodes amb dos Destructors molt propers a aquest, no dubteu, em coincidit dins del Gran Vol ))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada