Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’octubre 18, 2023

A la 40 i 5/7 )

Per un dijous y divendres de descans. El fet diferenciador ha sigut que el recorregut que fem està siguent motiu d’intensos treballs forestals i hem hagut de fer un recorregut nou que ens ha modificat la rutina, resultat seguidament, dos dies aturats.


Equipats 100% d’estiu, sempre, sempre amb les S-Phyre, la resta entre Pearl Izumi un altre cop per la Reina estrenant ara sí els culots ultra curts P.R.O i amb els mallots Elite de la mateixa casa, també Gore C7, i puntualment De Marchi. Jo amb C7 de mallot, i culot 2in1, com també Pearl Izumi Elite per mallots, i culots P.R.O. A part que els nous culots d’hivern meus també tornen a ser Pearl Izumi, abans dic que estem deixant poc a poc aquesta marca, renoi, content però perquè sigui així, passar l'hivern amb Pearl Izumi sona molt i molt bé, i tant. 

Amb aigua sense beure, amb eines, utilitzades avui cercant silenciar un soroll entre el BB i la roda del darrera que no té cap intenció de marxar.

Curiós perquè rodem bé, prou bé, pensem fins i tot en un futur SOLO, a veure, a veure, oi?

MTB, MTB, MTB.

La meva Armadura de Gala de dues rodes d’una peça desconec el motiu però presenta uns lleuger simptomes de degradació, molt timits però presents, a veure. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada