Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’octubre 14, 2023

Entrades i sortides )

A la matinada d'un dia de la 39, i el Gran Drac de dues rodes de la Reina ja va tornar a ser al Mirador, hauré de reflexionar si detallar millor, i més ampliament el Mirador, doncs fa un parell d'anys el Mirador ho era dels Dracs, i ara amb l'arribada dels diferents Grans Dracs tinc dubtes, sempre tinc dubtes, s'han de tenir en el meu cas, altra cosa amb quin grau de presència, amb quina influència determinant en el dia a dia, acceptant que formen part del tram sempre pots arribar a portar-ho, no sempre bé certament, però com tot i en principi no passa res, i entre aquests, entre dubtes fem el tram. 

En tot cas el nou Gran Drac de la Reina torna a ser a casa, i el meu genoll torna a estar lleugerement ressentit, entrar-lo ahir al Mirador em va fer repetir el gest del primer dia d'aquest a casa  on també el vaig entrar i vaig caure passats els primers minuts en la mateixa extranya sensació de la zona del genoll esquerra, renoi, renoi, renoi. També ho remou tot a positiu també en aquest cas l’entrenament de la respiració d’aquest dia del retorn del segon Gran Drac de dues rodes,  on a cada setmana que passa anem treballant nous exercicis i aquests darrers posen en marxa velles zones oblidades del cos, en aquest cas aquesta part que afecta a cintura, i genoll, fet que m’anima a pensar que ho estem fent prou bé, també perquè els Vols no paren de ser una realitat, i aquest és un molt bon indicador de l’evolució de tot plegat. 

Pearl Izumi ))

Les eines Cruztools no han arribat, no passa res, i aprofitant que ens van portar el Gran Drac rebaixat ara aquests 3 cm. d’alçada, s'han emportat la roda amb la llanda Crest per reparar el desperfecte del radi-cabota. 

Aquesta matinada m'he despertat amb una sensació sobtada que no compartirem avui, però no per portar a terme un Vol, si no perquè les Màquines de Prosperitat van lligades per seguir-ho sent a mantenir un model de disciplina que requereix d'una significativa constància, on mantenir-la requereix de certes concessions per part de tots cada dia sempre. Aquest darrer mot marca la diferència de to, és a dir sense aquest no podrien ser pròsperes.

La notícia de la setmana és que Dracs, Gran Drac el més esportiu, com també els de dues rodes reposen tots junts avui, i des d'ahir, notícia també que la Transportadora de Dracs, ho fa també des d'ahir durant la 39 i la 40 ara per ara al Baix Montseny, perquè havia de despertar el Gran Drac que portava mesos en repòs a SC. I renoi quina tornada més dolça fer-ho en aquest, quina comoditat, ara, aquesta setmana els diferents desplaçaments els farem amb aquest Gran Drac i properament en principi tornarà a quedar-se a SC un altre cop per reposar, i així la Transportadora tornarà a ser en el dia a dia entre nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada