Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 30, 2017

Fredor càlida :-)

La d'avui durant el Vol :-)


MTB, MTB, MTB.


De cara a demà ampliaré segurament aquesta intervenció, de poder gaudiré com avui d'instants previs al Vol, oi?

dimecres, de març 29, 2017

Poc a poc :-)



I bona lletra :-)


MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de març 28, 2017

Sense ell :-)

Sense notar el supraespinós es roda molt bé, i tant.


Sense desnivell, gaudint d'un ventet fresquet genial, que convida a repetir Vol ara sí ara també, oi?

MTB, MTB, MTB.

dilluns, de març 27, 2017

Planer :-)

El Vol d'avui, molt, amb un tendó supraespinós viu, OMG. 


He de pensar per haver fet massa, per a ell aquest cap de setmana, segur que el tramvia a Blanes passa ara una lleugera factura, veurem, veurem. Més per la pujada al castell de Sant Joan que no únicament per l'anada a Blanes, crec, crec.


MTB, MTB, MTB.

Olzinelles :-)

Què puc dir d'aquesta ruta, que convida a fer a cada metre, a cada tram, quasi a tancar els ulls quan sóc a dalt del meu Drac, quasi que mentre em dirigeixo a Olzinelles que el pla de ruta s'acaba a aquest punt, a Olzinelles.



Un altre cop, quin privilegi tornar per Olzinelles fins a SV, quin cel, quin soroll, silenciós, quin silenci, clamorós :-)


El laberint del meu Món, oh yeaaaaah!!!

Jo a aquest punt no sé quin retorn hi ha, aleshores a quilòmetres de casa la sensació a Olzinelles és intensa, immensa, impossible no veurem desbordat pel moment. De fet no sé entre Falgueres Màgiques si és una qüestió de retorn, o senzillament de seguir el tram que porta irremisiblement a un sender, o a un sender, oi?

 
A aquest punt veia com marxava el Sol, i jo ja superava els cinquanta quilòmetres de pensades, pensades, i més pendades. Després dels dos cafès cafeinats a SC abans de començar la ruta, agafats de la mà d'un grup de bombons deliciosos :-)

MTB, MTB, MTB. 

Passa mitja hora de la mitjanit, demà ampliaré la intervenció :-)

diumenge, de març 26, 2017

June i cafè :-)

Ha de tornar al lloc de descans, ahir vaig tornar amb ella a SV des de SC, per tant el Drac és a dins, esperant el proper Vol de tornada de SC a SV, que de set serà avui cap a les sis de la tarda, per ser a SV a tocar de les nou del vespre.


De ser, la VW tornarà a reposar a SC, ahir mentre anava de Blanes a Hostalric, pensava que fora dels petits quatre panets del forn de pa de Sant Pol, del llonguet i petit troç de coca de pa de Blanes, el plàtan que portava jo, dels bombons, i els dos iogurts naturals a SC, el to, el millor instant el del cafè un cop a SC, OMG.


Avui també el farè previ a iniciar el retorn cap a SV, tot i que el millor cafè sempre per a mi és després dels Vols, crec recordar, perquè grans Vols, poder gaudir d'un cafè després d'ells fa molt de temps que no es donen, mirant però de refer els ponts per tornar als grans Vols, i per tant del gaudir dels cafès després d'aquests.


MTB, MTB, MTB.


El Vol d'ahir donaria per a una primera llarga crònica, SV-Blanes ja van ser cinquanta quilòmetres, de fet sortint de Blanes cap a Tordera ja els portava, l'anada a Hostalric, l'arribada, i el darrer tram fins a SC, van ser sempre farcits de pensades, i més pensades. 


Un SOLO de tantes hores dóna per reflexionar, i entre fortaleses, com castells, torres, i  muralles,  totes properes a l'any 1.000, bé, fan que Fades, Destructors i cavallers de la llum siguin els protagonistes de l'aventura, oi?


Avui el SOLO torna a estar servit, el dubte és si un cop la June reposi a SC, si tornar de SC a SV per Olzinelles, Sant Iscle, Sant Cebrià, Sant Pol, Canet, Arenys, Caldetes, i Llavaneres, o fer-ho per Palautordera, Llinars, Cardedeu, Granollers, La Roca, Parpers, Argentona, Mataró, i Llavaneres, ho escric i sembla que Sant Pol s'imposarà, veurem, veurem :-)


Hi ha una alternativa, fer un clàssic pel Santuari del Corredor, cert, i una de més llarga, tornar per Blanes, però aquestes no les veig ara mateix, la primera per un inici rar, el pas per la Coperfil no em motiva gens, i la segona perquè té una duració de més de tres hores respecte a la tornada per Olzinelles, que implica d'arribar a casa passada la mitjanit :-)

dissabte, de març 25, 2017

Pas per la Fortalesa d'Hostalric :-)

Aturada del tramvia a Hostalric :-)


D'aquí directa a SC, oh yeaah! 

MTB, MTB, MTB.

Aquesta ha vist més primaveres que el Mirador :-)

Tramvia SV-Blanes-SC? :-)

L'interrogant és per si hi arribaré :-)


MTB, MTB, MTB.


Dubtava si arribar a Platja d'Aro, bona fe! 

divendres, de març 24, 2017

El Vol, el Vol :-)

El Vol del vespre SOLO de dimecres va marcar les ganes, la motivació del d'ahir al migdia, i tant!!!


Que bé que funciona l'equipament, mitjons Coolmax d'Endura, calçat amb les Mavic Fury d'estiu, culot pirata Mavic Cosmic prim no tèrmic, tèrmica d'estiu sintètica de màniga curta de Gore, de la mateixa casa el mallot Oxygen, i els maniguets aquests dos darrers Windstopper per un vent fresquet sensacional, pel cap el casc el Giro Aeon, les ulleres les Limar fotocromàtiques, i potegint les mans els guants Hirzl, tot aquest equipament, fent equip, alternant dia darrera dia amb la resta de noves i no tan noves arribades crec que ens està ajudant a sortir amb una mica més de regularitat. Ahir mateix al vespre sota una pluja, i vent intens el Vol no va ser, cert, però no per no disposar d'un equipament 100% específic per pluja, si no per la comoditat de disposar del pronòstic del temps a mà que indicava que passades unes hores tornaríem a gaudir del bon temps, i la pensada va ser, no tinc ganes d'haver de netejar a mà l'equipament de pluja un cop torni de rodar sora ella, nit, pluja, vent, i haver de treballar després amb les bikes en primer terme per tornar-les a deixar a punt per avui, i aquest equipaments per a pluja que eviten perfectament que ens mullem, però que necessiten de ser cuidats amb molt de carinyo després dels Vols. Hi ha dies de pluja intensa que no en dubto de sortir, d'altres com ahir que no m'inspiren a fer- ho, oi?


Ara esperant a que  la pluja ens deixi enrera, i mentre les imatges del Vol de dimecres en la foscor de la nit perseveren a que hi torni tot seguit en tingui l'oportunitat, i aquesta ara a dissabte el matí sembla que sigui a tocar de ser, i tant!!! :-)

Les novetats :-)



Ja són a casa, no totes, no totes, sí el
mallot Alp-X Pro WS :-)


MTB, MTB, MTB.

dijous, de març 23, 2017

I tant! :-)

Ahir la portava de cap, la portava al cap, la imatge devorant cada centímetre del tram, cada turó,  enfilat al meu Drac sempre de principi a fi dins de la foscor de la nit. 


MTB, MTB, MTB.

dimecres, de març 22, 2017

Colors :-)

Com m'agraden els colors del meu equipament :-)


Fent referència al mallot Alp-X de Gore, singular la combinació verda, groga i amb els detalls frontera negres, de fet és el mallot que més m'agrada dels que tinc, i per aquest motiu també tinc la versió d'estiu a punt per estrenar l'arribada de la propera estació de la calor.

Puc parlar del culot Alp-X que no para, que no paren de sortir perquè són dos, i a on en ser dins del Vol, funcionen tant o més bé que el clàssics culots de licra, veurem mentre pugen les temperatures a on som amb aquest equipament un cop els funcionals camals es retirin, oi?

El calçat Fury de Mavic, funciona, funciona molt bé, serà hora de posar en marxa les Crossmax Ultimate SL, perquè de moment fred no en passarem, de moment, de moment :-)

La tèrmica de Gore prima, sintètica, de màniga curta ideal pels 17°C d'ahir, i els mitjons de Coolmax d'Endura són perfectes per unes Fury d'estiu a una jornada de primavera amb l'aire fred fins al punt de refresc. Pensava mentre rodava, sempre així, amb aquesta temperatura i aquest ventet que proposa de poder pujar pels Tintorer curt sense cap sobre escalfament.

També pensava que llàstima de no haver fet el Vol a trenc d'alba,  com avui passades les hores que tampoc ha sigut,  per una jornada del dia a dia que va acabar a la mitjanit, les imatges en la foscor sempre em fan tremolar una mica, un tremolor dolç pel moment, pel punt previ a l'explosió de l'inici del dia, pel naixement d'aquest, OMG. Sempre ens quedarà la nit, cert, el Vol dins d'aquesta, però també cert que fa temps que no hi ha Vols en la foscor de la nit, diria que anys, oi?

MTB, MTB, MTB.

dilluns, de març 20, 2017

Perseguint :-)

Mantenir els Vols, mirant de consolidar que no tinguin interrupcions.


Un primer Vol d'aquesta nova primavera. 

MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de març 19, 2017

Curtes :-)



Sortides breus, força breus :-)

He reforçat bona part dels equipaments fent venir els mallots Windstopper de màniga curta, i també llarga, també amb els culots pirates, amb mitjons lleugers de Coolmax, de fet dels primers, vull dir els mallots, sobre aquesta dubto de si fer-ne venir dos més per la Reina. El fet és que són els que surten més quan parlem de migdies, i amb dos Synergy 7 Mesh de màniga curta i un de màniga llarga fa curt, perquè fins a nou equipaments entre jaquetes i mallots WS estan repetin Vols ara sí ara també únicament aquests mallots WS de 7 Mesh. 


Perseguint la repetició dels Vols en primer terme, després d'aconseguir-ho ja miraré d'augmentar l'exigència de cada aventura.

Els culots Gennaio, i els meus Echappée també d'hivern, com els pirates tèrmics de la Betty i el meu Morvelo, les jaquetes, la Gennaio de Mavic, la Pearl Izumi 180, d'ella,  la meva Equipe de Mavic, han passat ja a descansar fins la propera tardor-hivern, donant pas als tres nous pirates prims Power de Gore, i als meus dos nous Cosmic de Mavic també molt lleugers, i de fet aquest cinc nous culots ja han sortit tots aquesta darrera setmana, mentre els equipaments de la part de dalt del cos repeteixen Vol els tres mallots Synergy 7 Mesh fent equip amb diferents maniguets gruixuts de Pearl Izumi, i en el meu cas tots els Gore, els tres mallots Oxygen WS de màniga curta amb maniguets Pearl Izumi d'hivern, el de màniga llarga, i els dos Alp-X  WS amb les mànigues fora però amb els mateixos maniguets de Pearl Izumi esmentats.

Fa setmanes que no surt ni una tèrmica d'hivern de màniga llarga ni curta, les noves tèrmiques de Merino de la Reina han quedat per estrenar, i surten cada dia les lleugeres tèrmiques d'estiu, amb o sense mànigues curtes. 

Pel què fa a guants un sol dia de deu durant una matinada a trenc d'alba van sortir els Alp-X WS llargs, la resta sempre amb els Hirzl d'estiu. 

El canvi d'estació està servit, ho escric i m'adono que una lleugera i dolça emoció  fa camí dins del meu pensament :-)

MTB, MTB, MTB. 

XC70

Preparant la presentació, i tant :-)


MTB, MTB, MTB.

Mentre hi sóc, entre imatges ara em ve al cap la segona proposta pendent de presentar,  les S-Works de  Speciaized. Encara ara passades les setmanes reflexiono prudentment sobre l'equip que faran aquests dos parells de calçat :-)

dissabte, de març 18, 2017

Seqüències :-)

Que miraré d'eliminar, el mateix, el mateix, de poder ser, de poder ser, vull dir que intentaré que els Vols siguin de constància únicament sense interrupcions :-)


Per ajudar, els Vols patiran, pateixen un canvi subtancial, més curts, alguns, menys desnivell d'altres, els que més. 

MTB, MTB, MTB.

Emocionat per l'arribada de la propera primavera, de la 53 per a mi, que sembla qui sap què, i res més lluny de tot plegat, oi? No per res, no per res, però sí perquè quan penso amb el Mirador, veure que aquest té a les seves espatlles el privilegi d'haver vist arribar 280 o la 281 primaveres fa que el meu tram quedi d'entrada prudentment quantificat com a unes breus 53 primaveres, oi?

Energia dins l'hivern, encara :-)



La d'ahir per avui poder gestionar un Drac.


No diré un bon Drac, però cert que repetiré, de poder, de poder. 

MTB, MTB, MTB.

X :-)

El mallot Alp-X de Winstopper de màniga llarga, el de color negre ja ve cap a casa, sí, els Oxygen, un de màniga llarga, i tres de curta amb maniguets, tots ells WS, estan sortin fins i tot més que els Alp-X, cert, però l'oportunitat del model que segueix sent agafats de la mà dels equipaments Oxygen, tots de Gore, la referència quan parlem d'equipaments pel genet, no l'he deixat passar. 


Si són de referència per a mi que aquest estiu tots el mallots d'estiu que portaré són Alp-X, com sona, concretament sis, cinc nous mallots del model PRO que he fet venir durant aquest hivern, i un sizè que ja va sortir l'any passat però no el PRO si no crec recordar que és el model 2.0. El color, els colors, el verd i groc que ja tinc de màniga llarga, ara curta i sense WS, el vermell i blanc, el blau i negre, i els darrers dos arribats negres. 


I els culots, dels vuit crec recordar, ara si sumaran els dos culots Alp-X 2in1, i un Oxygen. D'aquests primers vuit, sis segueixen sent Pearl Izumi, i que duri, un magnífic culot Mavic XC, i ja com a punta de llança del què anava a venir, i que ja va arribar l'any passat, el primer culot Gore, el Power, una peimera petita joia per a mi, i que ara passats els mesosr ja són tres, aquest Power de licra, i els dos nous Alp-X 2in1 :-)


La proposta dels culots Alp-X 2in1 la vaig fer amb el propòsit que siguin per a tot ús, és a dir per les quatre estacions de l'any, ara per ara anem bé, a l'hivern amb els camals estan sortint cada dia, ara a la primavera, amb camals a les matinades, sense als migdies hi seran també presents, i de ser encertades les propostes en origen del fabricant, també seguiran sortint a l'estiu, veurem, caldrà anar a pams, com sempre, però ara per ara el rendiment a aquest hivern és de 10/10.

Els mallots Alp-X Windstopper de mànigues desmuntables, tenen feina ara a tota la primavera i únicament a principis  i finals d'estiu, mentre no siguin els migdies d'extrema calor, també a tota la tardor, inicis d'hivern durant tota la jornada,  i fins i tot a pic d'aquest molts dies poden ser també tan mallots amb una bona tèrmica, com els culots 2:1 amb camals, segurament seran els reis de la jornada, i tant :-)


Però aquest mallot de màniga llarga ve perquè ara tot just arriba la primavera, i a dies de bike com el d'ahir al trenc alba generaran si seguim com aquests darrers dies rotant ara sí ara també mínim cinc/sis equipament a la setmana i com a màxim vuit, fet que fa que sempre sigui una bona notícia un reforç més als equipament que ja disposo.

Va ser molt encertat fer venir els tres mallots 7 Mesh quan hi va haver l'oportunitat per la Betty, ara he aprofitat aquesta oportunitat en aquesta ocasió ara pel genet. 

MTB, MTB, MTB. 

divendres, de març 17, 2017

7è dia, 05:05-07:14 11°C :-)



I les sensacions avui a trenc d'alba, ni passat aquest no eren les d'ahir a on Volava a mans del meu Drac :-)


Ara a programar un cap de setmana, que de poder ser passarà per també coincidir amb l'Home del Montseny. 

MTB, MTB, MTB. 

Bo :-)

Bones sensacions.


Després de mesos, avui a dalt de la bike tornava a Volar. 

MTB, MTB, MTB. 

dimecres, de març 15, 2017

Genial :-)

És el què penso quan veig la imatge de la intervenció anterior hi penso seguidament, genial


El Vol d'avui tornava a ser un equip mínim, això sí a les dues del migdia a 22°C el fred no mana, tot i semblar poc probable la fredor imperava passats els primers metres. 

Avui Giro i Pearl Izumi per calçat han sigut els protagonistes de l'aventura. 

MTB, MTB, MTB. 

Preparant el Vol :-)



MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de març 14, 2017

Cinquè Vol? :-)

Crec que sí, crec recordar que sí. Doncs no era el quart (15/03/2017)

Avui un altre cop planer, avui però a diferència d'ahir, avui sense el fort vent.

Equipats un altre cop amb la mínima expressíó del concepte de l'equipament, i tant, i tant.


Oxygen, i Synergy de Gore i 7 Mesh respectivament els mallots protagonistes del Vol. Per a una temperatura de quasi 23°C quan passaven deu minuts de les dues del migdia, l'aire curiosament era fred. Han tornat a sortir avui juntes les Mavic Fury, i les Shimano XC70, i la sensació amb elles del genet i la Reina en aquest mateix ordre han sigut molt bones.

MTB, MTB, MTB.

dilluns, de març 13, 2017

Ahir i avui :-)

Gran dia ahir a dalt de la bike, gran dia, millor ahir que no avui a on únicament hem pogut fer planer, oi?


Mirant de mantenir-me a dalt del Drac mentre el tendó supraespinós fa la seva, que no sé quina és :-)

Ho dic perquè a dalt de la bike tinc puntualment una lleugera molèstia, a la nit dormint es desperta si dormo de cantó a sobre d'ell, però després em reposiciono dormint panxa enlaire i em recupero ràpidament fet que em permet dormir com un tronc, però com un tronc.

També m'ajuda que estem fent una breu dieta depuradora aquesta setmana i curiosament des que la vàrem començar dormo les meves set, vuit hores reglamentàries, fet que fa que obro els ulls com ara, i la sensació és molt bona. Perquè darrerament em costava molt aclucar els ulls al vespre, jo ho atribuia al dia a dia de la jornada laboral, ara però m'adono que aquesta segueix el seu ritme, i jo ara dormo com un tronquet

El canvi visible crec que ha estat aquest canvi breu de l'alimentació, bé miraré de veure com millorar l'alimentació, perqué poder dormir bé tot i aquest important inconvenient del tendó supraespinós, dormir les hores, i dormir-les bé és un premi, però un premi dels grans. 

Ara esperant els Vols a trenc d'alba, i poder anar a cercar els Destructors de Murs, amb les Fades de la foscor, a on encara ara a principi de la primavera tinc ganes de poder compartir amb Fades i Destructors tota la durada del Vol sempre dins de la nit, sense veure l'arribada dels bons cavallers de la llum. 

Crec que ja fa uns anys del descobriment dels Vols a trenc d'alba, si parlem de bike, perquè de carrera a peu al segle XX ja la voltava amb l'Home del Montseny a peu d'aquest darrer, a aquella època, renoi he escrit època, no volien ni Destructors ni Fades venir com ara sí a abraçar-me amb la seva constant presència, el Baix Montseny n'està farcit, segur, però jo les vaig descobrir, els vaig veure per primera vegada únicament al Maresme. 

MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de març 12, 2017

Gran dia :-)



Joies, les Mavic ja estan a casa des de fa mesos pendents del dia de l'estrena, les Shimano han sortit del forn fa uns dies, i ara les dues volen a l'hora :-)


És increible com les Fury fa res eren de les Top del mercat, i ara passats els mesos les Fury semblen la gamma més baixa de la casa quan les veus al costat de les XC70, tot i que com que m'agraden no té importància que comparativament passi això, no es tracte de valorar aquest aspecte en cap cas, si de gaudir-les dins dels Vols, i aquest és el propòsit que ja estic, estem portant a terme.


Aquestes Shimano tindran moltes oportunitats, la Reina esmenta que són molt còmodes, molt més que les seves Pearl Izumi actuals, ara amb el pas dels dies podrem certificar que això és així a les rutes més llargues de la propera estació, a on d'entrada a les matinades, de ser primer vindran les Privateer i Manta en la versió R de Giro, per un com més entrada la primavera ja podran ser les XC70 les Reines dels Vols dia sí dia també, i tant.

MTB, MTB, MTB. 

dissabte, de març 11, 2017

Arriscant un xic :-)

Amb el tendó supraespinós de fons avui hem tornat a ser a dins del Vol. 


Al migdia amb bona temperatura per ajudar a aquest estratègic tendó a recuperar-se del tot, de poder ser sense deixar els Vols :-) 


MTB, MTB, MTB. 

Separades



O complementades per una ombra que incideix de forma, de manera diferent, i tant, també complementària?


MTB, MTB, MTB.