Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 05, 2017

Xafadet :-)

Seria el mot que definiria millor el to quan penso en la bike.

He de pensar que els refredats ronden el Mirador a certa distància, i perquè no també un cert xafamen motivat per un dia a dia que requereix molt, i en conseqüència és promotor constant de certa part d'aquest cansament. 


Ara ja puc dir que portem des del maig del 2015 una etapa light pel què fa a sortides de bike. No passa res, som únicament aficionats al MTB, no tenim obligacions amb tercers del món del MTB que ens portin a haver de sortir a pedalar, fora de les que ens auto imposem nosaltres. 

És cert que ser regulars amb els Vols, mirar de ser-ho ens afavoreix o això creiem dins del fer del nostre dia a dia, i moltes de les nostres seqüències de Vols venen per aquest concepte que us exposo. 

Ara passades les hores des de l'inici d'aquesta intervenció, a tocar del migdia, ja estic una mica més animat a valorar si sortir sota un Sol ara mateix deliciós.

MTB, MTB, MTB. 


Finalment el Vol ha sigut, un tram clàssic, puc dir un Drac clàssic, i tant :-)

Un equipament mínim avui, lleuger, molt tècnic, i que ha funcionat diria de forma sensacional, i tant. Com ja compartíem al blog el mallot de màniga curta Oxygen Windstopper de Gore és i serà el que sortirà més d'entre tots els mallots i jaquetes, crec, crec. 

Ja hi ha ganes de posar en marxa els dos jocs de Mavic, les Fury, i les Crossmax Ultimate SL, de fet estic per ordenar a aquestes alçades de finals d'hivern sis equipaments complerts, a excepció de guants i cascs, a on anem a grups de dos la Reina, i jo pel què fa a guants també combino dues parelles, però de casc únicament un Aeon, no dos que seria la proposta funcional per quan passàvem de la llum a la foscor. Ara de mentre els Vols són lluny de la foscor, la Betty no porta ni el llum davanter darrerament, amb un casc ja fem perfectament.

Vaig a preparar una intervenció sobre l'equipament complert estrella que crec que s'està imposant a casa, a veure si em veig en cor de fer-ho :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada