Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de març 22, 2017

Colors :-)

Com m'agraden els colors del meu equipament :-)


Fent referència al mallot Alp-X de Gore, singular la combinació verda, groga i amb els detalls frontera negres, de fet és el mallot que més m'agrada dels que tinc, i per aquest motiu també tinc la versió d'estiu a punt per estrenar l'arribada de la propera estació de la calor.

Puc parlar del culot Alp-X que no para, que no paren de sortir perquè són dos, i a on en ser dins del Vol, funcionen tant o més bé que el clàssics culots de licra, veurem mentre pugen les temperatures a on som amb aquest equipament un cop els funcionals camals es retirin, oi?

El calçat Fury de Mavic, funciona, funciona molt bé, serà hora de posar en marxa les Crossmax Ultimate SL, perquè de moment fred no en passarem, de moment, de moment :-)

La tèrmica de Gore prima, sintètica, de màniga curta ideal pels 17°C d'ahir, i els mitjons de Coolmax d'Endura són perfectes per unes Fury d'estiu a una jornada de primavera amb l'aire fred fins al punt de refresc. Pensava mentre rodava, sempre així, amb aquesta temperatura i aquest ventet que proposa de poder pujar pels Tintorer curt sense cap sobre escalfament.

També pensava que llàstima de no haver fet el Vol a trenc d'alba,  com avui passades les hores que tampoc ha sigut,  per una jornada del dia a dia que va acabar a la mitjanit, les imatges en la foscor sempre em fan tremolar una mica, un tremolor dolç pel moment, pel punt previ a l'explosió de l'inici del dia, pel naixement d'aquest, OMG. Sempre ens quedarà la nit, cert, el Vol dins d'aquesta, però també cert que fa temps que no hi ha Vols en la foscor de la nit, diria que anys, oi?

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada