Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 09, 2017

Calor :-)

I curiosament aturada de dies pel reincident tendó supraespinós, renoi.


Bé, animat perquè una visita al fisió indica que no està bé, però ho treballarem unes setmanes per esborrar definitivament aquest molest estat de lleuger dolor :-)

Des del dilluns i com ja ve siguent freqüent, aturada de bike, un altre cop. Cal que deixi enrere aquesta lleugera inflamació del tendó supraespinós que a part de ser incompatible amb la bike rígida i Single, en el dia a dia també és molest perquè a algunes nits no em deixa descansar bé, fet que frena també el ànims d'anar en bike regularment, estem així des de fa un any, està prou bé, d'això en podria dir constància :-)

No passa res, després dels vuit mesos de la Betty per poder-se recuperar d'una lesió germana de la que tinc ara jo, ara he de seguir un programa de recuperació  d'unes setmanes per aconseguir com amb la Reina una recuperació complerta. Mentre era ahir al fisió pensava, normal que et lesionis, aquestes, les lesions van lligades també al dia a dia, i tant

MTB, MTB, MTB. 

Venen més equipaments per la Reina, ara d'estiu, dos culots negres PRO de Pearl Izumi des d'ahir, curiosament porten una evolució de la badana 3D no la 1:1 que porto jo amb els meus PRO, pel què fa a calçat les Shimano negres XC70 han arribat avui, quines joies, i també ja són a casa les espectaculars  Specialized S-Works específiques com les Manta R de dona :-)

Ara quatre petites joies pel què fa a calçat es repartiran el treball dels Vols amb la Betty, Giro, Shimano, Pear Izumi i Specialized. En aquest ordre en funció de la velocitat de la sortida, de menys a més respectivament. Quin salt més positiu que hem fet amb el tema calçat, i ho escric al blog, i em torna a venir al cap com vull organitzar els diferents equipaments complerts per a cada dia de la setmana, com també dels que han de ser els protagonistes, de poder ser,  de les dues participacions a les 24 hores SOLO de cada any, que als darrers dos anys no hem pogut portar a terme entre la llarguíssima lesió de la Betty, i en segon terme pel fet de ser uns privilegiats per les exigències d'un  guió del dia a dia de la feina que no ajuda a ser a dalt de la bike, crec, crec.  

Miraré com sempre de seguir el fil de les presentacions d'equipaments que tinc pendents al blog, millor dit dels equipaments que han anat arribant, com dels que estan venint, tampoc cal que em posi presses. Ara tindré més temps si els propers dies no hi haurà tampoc bike.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada