Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 06, 2017

Dracs del migdia :-)

Perquè el pronòstic era de no sortir, de fet no hi va haver ruta pel Montseny perquè pensàvem que les pluges intenses serien les protagonistes de la jornada, i a 1.200 m. no calia anar-les a cercar.


Però des del Mirador al migdia l'entrada d'un Sol intens indicava que sí o sí hi havia d'haver Vol.



Dit i fet, i minuts després ja rodàvem directes a fer un Drac com a mínim, i un cop a dins, cinc voltes al cap del Drac van protagonitzar una jornada un xic per sobre dels cinquanta quilòmetres, prou bé per una setmana quasi sense sortir amb el Drac.

L'anada a Niça de feia dos dies, i la tornada a SV unes hores després sempre Volant amb el Gran Drac, va marcar també el to del Vol d'ahir, lents, prudents, i constants, tots tres trets amics fidels del Mirador, característics d'aquest darrer fins i tot diria jo, o això penem, o això penso, oi? :-)


Equipats amb mallots paravents 7Mesh WS amb maniguets Pearl Izumi als primers minuts, i Gore WS de maniga llarga desmuntables també únicament els primers minuts, culots 3/4 Gore, i Mavic, mitjons Mavic i Pearl Izumi, guants Hirzl sense Velcro, tèrmiques Café du Cycliste de màniga curta, ulleres Adidas fotocromàtiques, i Oakley, cascs Giro, gorres Spok, i calçats amb les Five Ten, aquestes darreres d'estrena les de la Reina. 

Per beure, tres quarts del bidó de 500 i 750 ml, per menjar, res, amb les eines a la bossa de sota seient de la Spot Brand, bomba d'aire ben agafada del King Cage, sense llums a la Vicious, amb el del darrera i prou a la Spot Brand, sense funcionar cap dels dos.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada