Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 05, 2017

1000 :-)

Ja venen cap a casa els dos Garmin Edge 1000,  i dimarts si no dimecres, si tot va com tenim previst començaran a marcar Dracs.

Fa anys que pensàvem a fer aquest pas de gegant, fer venir un GPS, renoi, i sembla que ara sí entrem un altre cop al terreny de la tecnologia, quin respecte que em fa. Venim d’etapes Polar, i la veritat és que en vàrem quedar un xic decepcionats, a veure ara a aquest nou tram per a nosaltres si resulta una mica més gratificant.

Dubtava si el 520, més dins del nostre tram quan parlem de preparar les propreres 24 hores SOLO, però finalment a fer venir aquest sempre hi serem a temps, i de fet en el nostre cas si no utilitzem indicador de velocitat, ni cadenciòmetre, ni potenciòmetre, ni pulsòmetre, el 520 queda igualat a prestacions amb el 1000 pel què fa a dades d’aquests tipus.

Més voluminós el 1000, cert, menys autonomia, cert, però més complert com a GPS, ens ha portat a decidir-nos pel 1000, ara veient que hi ha el 820, i també veient la doble bateria opcional del 1030, dubto, però no passa res, pel nostre ús el 1000 ja és una bona elecció, crec, crec. I per les 24 Hores SOLO insisteixo crec que de no aconseguir més autonomia amb el 1000 sempre podem fer venir dos 520.

Un altre aspecte que ha ajudat molt a fer aquest pas, ha sigut que tenim l’ajuda infinita i inestimable d’un altre biker, de fet ja vaig portar el seu GPS a una edició de Finale, ara coincidentment amb que nosaltres valoràvem de fer venir un GPS,  sense haver-ho comentat entre nosaltres, ell va fer venir un nou aparell, i aquest no és un altre que un Edge 1000, aleshores ha pesat en el nostre pensament decidir-nos pel mateix model, i així poder anar tutelats en aquest tram d’orientació.

Ara si hem de decidir ràpid i decidir bé tindrem una certa oportunitat, oi? :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada