Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 30, 2024

Entre clàssics )

Fet, ara ja podré triar entre tres suits,  i dos equips de dues peces, en conjunt  disposo de cinc Super Armadures de Gala, un petit privilegi, ara els suits són majoria )

Hauré de reflexionar perquè sense haver decidit encara si la nova Super Armadura es quedava, un clàssic d'una peça pel color i per la seva construcció,  mentre ho valorava ha caducat el termini per poder-la tornar de noranta dies, de fet ho va fer fa cinc dies. 

Podria haver tingut la sensació d’haver perdut una opció pel fet de no poder-la tornar, però ahir el vespre estava molt content d’haver-me quedat aquest nou equipament de concepte més clàssic. 

Aconseguir una Super Armadura més flexible  a nivell de cadera a l’hora que segura en el seu conjunt, i majoritàriament de color negra l’objectiu de tot plegat. A partir d’aquí el que es tracta ara és de gaudir de l’adaptació de cada una d’elles a la meva morfologia, i perquè això sigui així caldrà aprofitar cada oportunitat que es presenti per pilotar el Gran Drac de dues rodes. 

Avui he sortit amb el nou equipament de gala, curiós, molt diferent en comparació a cap dels equipaments que disposo. Més flexible, crec, o si no flexible d'un tacte que no en tinc referència propera, sí si faig referència al meu darrer equipament d'aquestes característiques de finals del sXX.

Curioses les sensacions, lògiques també, a cada dia que passa a l’hora que recupero per una banda velles experiències i per l’altra també en descobreixo de noves, aquestes darreres són les tangibles perquè les velles conegudes reviuen molt lentament en fines capes que únicament amb el pas dels mesos sóc capaç de poc a poc adonar-me que les tinc, però les noves tenen una resonància que les fa les principals protagonistes, que no és així doncs l’experiència formidable d’un Gran Vol de dues rodes ho és per el conjunt de totes elles, sense cap mena de dubte.

Avui vaig a veure el Gran Drac de dues rodes de Mandello del Lario ) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada