Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 20, 2024

Temperatura )

Per les novetats que estic estudiant de fer venir als diferents Miradors, doncs l'arribada d'aquestes modifica la logística actual del Miradors. 

Determinant també aquest mot quan parlem de pneumàtics, el tema nº1, i frens, no sé si el nº2, doncs les suspensions podrien ser també el nº2, renoi. Avui al vespre pilotant amb el Gran Drac més esportiu, afectat per la presa de contacte amb el nou candidat, que era encara molt més espartà i senzill que el meu, els nous pneumàtics quan agafen temperatura transmeten una certa sensació de descontrol sempre molt controlat.

M'hauré de readaptar, doncs vinc d'uns pneumàtics molt menys flexibles de carcassa, o millor dit no molt menys però sí menys. 

En tot cas tot ha girat condicionat per la xocant experiència d'ahir, com vaig esmentar, sense paraules ahir, i reflexionant avui sobre tot plegat. 

Mentre però sortir a fer un Gran Vol d'aquest tipus és una aventura de sensacions extremes, certament, certament i a on la moderació a l'hora és la pauta que imprimeix a cada segon el Gran Drac.

El candidat té unes prestacions excessives, també cert, però fora d'aquest aspecte i un segon que un altre dia ja compartirem si es donen les circumstàncies, la resta és senzillament un altre cop dins d'aquesta esfera de la perfecció, de ser certa l'existència d'aquests dos concepts, que no hom sé ))

Així demà com avui el Vol, podria haver-hi Gran Vol de dues rodes, el destí podria ser un altre país, o no i quedar dins de les comarques properes, és que per mirar lluny necessito fer venir els estris que us vaig esmentar, i que encara no he fet la comanda.

En tot cas referit a Grans Dracs esportius la temperatura al segon i tercer Mirador ha pujat i molt aquest vespre, sota unes pensades amb una premissa, no importa quin nou Drac sigui, o quin nou Gran Drac esportiu, o de dues rodes, perquè el nivell per a mi dels que ja disposo és tan impressionant, que de venir aquest Gran Drac tan radical,  també ho serà, així no deixaria de ser a un tram més que interessant, que no es tracte de res més, així sigui el què sigui no té risc, referit a seguir a un recorregut guapo, molt. 

Em fa dubtar que aquest nou candidat ja no el puc adquirir nou, i així l'import avui amb 9 anys a les seves espatlles sense quasi ni haver rodat però, que aquest darrer aspecte és el què ha fet que sigui el candidat, és superior el que valia nou el darrer any de fabricació, cap el 2020, i pel fet que no és nou em costa de valorar-decidir encara més, de fet no ho sé valorar. D'entrada no em condiciona, però en concepte és evident que sí, curiós doncs diria que estic exposant una contradicció, que bé, oi?   

MTB, MTB, MTB.

No he recollit la comanda amb les tèrmiques i els dos mallots, la propera setmana serà, en principi, tot serà que m'acosti aquest cap de setmana al segon Mirador, veurem.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada