Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 22, 2024

5/5 )

De groc amb Gore , increible aquest mallot nou, i jo de negre i blanc amb Pearl Izumi, de culot Gore, i jo concretament amb Ardent, sense els Merit, amb les S-Phyres negres.



Tornant un altre cop a la ruta original, entre ermites, no totes, de cinc, dues, per metres però dues, no cinc, caldrà veure si hem de refer pas entre elles, perquè segurament fer-ho implica de fer menys de tres quilòmetres, un punt per valorar.

En tot cas ahir no vaig pensar en variar la ruta dins del Vol, de fet aquesta pensada la tinc de cada tres dies dos, però el treball de l'autocontrol per priorizar que cal consolidar primer imposa el criteri a seguir de no allargar els Vols. 

Uns Dracs que roden bé, uns equipaments que funcionen bé, un entorn que ajuda, l'arribada dels Gegants, el to dels sempre presents Destructors, tot plegat fa que estiguem entre Vols, no sempre a dins, sí rondant, que bé.



Amb eines, amb llums funcionant el posterior, amb aigua sense beure, sense menjar, sense incidències, sense coincidències fora del la de la imatge, rodant per sota dels 20ºC equipats 100% d'estiu.

Valorant com fer el proper pas referit a la zona dels manteniments, ja fa forces dies de l'arribada del terra de goma d'aquesta, com de l'arribada de les noves eines dels Dracs, ara hauria de fer venir el carro d'eines i/o el banc de  taller amb les mampares per posar-hi part de les eines vistes. 



També he de fer venir més estanteries amb rodes doncs a on hi tinc les que ja disposo on hi guardo ara les eines, tots els components dels propers nous Dracs, no els nous Dracs, com tots els estris de neteja de tots els Dracs i Grans Dracs, i a on ja hi ha el calçat de mtb a les seves caixes des que vàrem decidir sortir amb un sol model, hi vull posar aquestes noves estanteries amb totes les caixes transparents on hi ha els equips guardats de les properes estacions, és a dir al vestuari únicament hi vull els equips que estem utilitzant dins de l'estació a la que estem, la resta han de ser a aquest altre espai. De fet m'esperaré a reubicar-les perquè en res ja entraran a funcionar part dels equips de tardor, una de les dues millors estacions de l'any per a mi quan parlem de Vols i Grans Vols de dues rodes, i per tant una part dels d'estiu sortiran i una part dels de tardor entraran, per poc a poc incrementar les sortides i les entrades de cada un fins quedar operant els de l'estació en curs. De fet en res ja retiraré tres dels conjunts d'estiu dels set actuals, i entraran tot seguit tres conjunts de tardor complerts, concretament ho podria fer avui a les 14:43 coincidint amb l'arribada d'aquesta entranyable estació ))

Ahir finalment no vàrem consolidar el 6/7, veurem avui, però de repetir com ahir content amb un 5/7, fàcil aquest fer, esperant i prou veurem on queda aquesta 38 )

MTB, MTB, MTB.

https://beteve.cat/medi-ambient/quan-comenca-tardor/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada