Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 27, 2024

Seqüència )

En arribar al Mirador després d'un Gran Vol de dues rodes l'ordre que segueixo per guardar-acondicionar la Super Armadura de Gala és, guants fora, em trec el casc, sota casc, protector de coll, el calçat,  la Super Armadura que deixo al penjador específic de la marca primer al quartet de l'entrada, i em quedo amb el sotomono i mitjons. 

El primer pas que faig és netejar el casc, començo per la pantalla, amb aigua calenta i amb les puntes dels dits directament per mirar d'evitar fer ratllades, i seguidament amb un raspall de dents moll repasso les entrades d'aire del casc, i finalment l'asseco amb una tovallola específica molt amorosa. 

El segon pas és netejar el calçat, ho faig amb una tovalloleta tipus Vileda humida amb aigua calenta específica únicament pel calçat.

El tercer pas amb una altra tovalloleta específica humida també amb aigua calenta netejo la Super Armadura, començant detingudament per tot el frontal i després segueixo amb tot el dorsal de cap a peus, i finalment faig el mateix amb els guants.

D'aquí directament passo a guardar tot l'equip al concentrat vestuari, el primer que guardo és el casc doncs per prudència miro de retrassar tot el què puc la inevitable caiguda que vindrà d'aquest, després guants, sotacasc i el tapacoll, després el calçat, i en darrer terme la Super Aramadura perquè és la més pesada i la porto sola, en primer terme aquesta darrera sola reposant indepentdent de les altres, ho faig així primer perquè s'assequi la humitat de la neteja portada a terme,  i segon perquè tot el frontal quedi a la vista, doncs passades unes vint-i-quatre hores la torno a revisar, i netejar seguint el primer procés d'acondicionament doncs amb la primera neteja mai em queda prou bé, així amb la segona neteja m'acosto una mica més a que quedi prou bé. La diferència és que aquesta darrera neteja la faig des del vestuari on hi ha tots els equipaments, amb més llum natural, mentre que la primera la faig des d'un petit espai al costat d'on reposa el Gran Drac de dues rodes. Un cop feta aquesta segona neteja la deixo reposant unes hores separada encara de les altres Super Armadures, per seguidament passades les hores penjar-la al costat d'aquestes, i a la dreta del tot de les altres Super Armadures, en aquesta posició concreta sempre per tenir clar que és la darrera que ha sortit, és a dir la propera que sortirà serà la de l'esquerra del tot, curiós perquè amb les Armadures de Gala ho faig a l'inrevés, la darrera que ha sortit va a l'esquerra i la propera que sortirà  és al de la dreta del tot. 

Hi ha forces excepcions a l'equipament que sortirà en el proper Gran Vol doncs no en sé el motiu però hi ha dies que l'equip que em tocaria portar no és el que selecciono, però de ser aquesta la situación, sempre és entre la de l'esquerra del tot i la del costat, no les dues darreres que han sortit que descansen a la dreta de les dues primeres. Normalment em frena uns segons la decissió de si un dos peces o una sola peça, sempre hauria de primar equipar-me amb la d'una sola peça, però no sempre segueixo aquest criteri.

Afavoreix la diversitat aquest fer esmentat doncs si únicament surto amb els suits redueixo les opcions a dues Super Armadures de Gala, no quatre, o tres i cinc si es quedés finalment el suit negre pendent encara de decidir si marxa o no.

Finalment un cop fets tots aquest passos em trec el sotomono i els mitjons. 

Amb els guants, casc, el sotacasc, els mitjons, i fins fa poc el sotomono també, no em cal un ordre a l'hora de guardar-los perquè utilitzo un equipament per a la primavera, l'estiu i la tardor i un segon conjunt per l'hivern. Ara però amb els dos sotomonos per les tres estacions més suaus sí tinc un ordre, curiós també perquè segueixo el criteri d'ordre a l'inrevés una altre cop que les Grans Armadures de Gala, el de l'esquerra és el darrer que ha sortit, o millor dit serà aquest l'ordre que seguiré perquè el segon sotomono no l'he estrenat encara. 

Entre Gran Vol i Gran Vol normalment hi ha forces dies entremig i tinc temps suficient per fer la rentadora en el període que hi ha entre sortides, la faig dels mitjons, sotomono, sotacasc i el tapacoll. Encara que no sempre tinc aquesta seqüència de neteja doncs en els Grans Vols d'una hora tocada si no ha fet calor espero un parell de Grans Vols més per rentar-los, aleshores únicament els ventilo unes hores per seguidament guardar-los al seu lloc. 

De fet fins fa poc estava més estona preparant les prèvies, i les de després del Gran Vol que no pas el temps que estic pilotant, doncs encara faltaria descriure el temps que estic netejant i posant a punt després de cada sortida del Gran Drac de dues rodes, que com us esmento sempre ho porto a terme després de netejar i guardar l'equipament, vull dir no ho deixo per un altre moment, de 104 Grans Vols un sol dia ho vaig fer passades unes hores, la resta dels 103 quan he tancat el llum de la comprimida sala on dormen els Grans Dracs és quan he finalitzat el reacondicionament del darrer amb el que he arribat al Mirador ))

Cal veure que estem a dia 27 i la darrera sortida que he fet va ser el dia 9, hi ha Gran Vol de dues rodes si hi ha el moment que em convida a fer-ho, si aquesta circumstància no es dona el tram entre Gran Vol i Gran Vol és va espaiant, quan passen masses dies però miro de sortir per no perdre massa la fluidesa adquirida o per veure a on sóc vders aquesta, tot i que darrerament quasi que em va millor haver sortit espaiadament entre Grans Vols doncs el flow des del primer dia que es va fer present i d'això fa molt poc, però a cada dia que passa fa una mica més d'acte de presència, uns minuts més, molt breus cert o així ho visc que ve a ser el mateix però que són molt satisafactoris, i aquest darrer aspecte el de la presència del flow em recomforta molt, diria que com més relaxat estic abans de l'aventura més respiro-gaudeixo d'un cert estat de gràcia a l'hora de pilotar. 

Amb totes les modalitats, Dracs, Grans Dracs de dues rodes, i el més esportiu no surto mai per assolir un estadi de tranquil·litat, aquest bon estadi l'he de tenir abans de sortir, si no no hi ha aventura, doncs si no per mi la sensació d'un possible risc m'incomoda molt.

Aquesta setmana he rebut una proposta d'un nou candidat de Mandello del Lario, i ara he de fer coincidir agendes, veurem ) Serà a la 40 ja he concretat dia i hora, que bé. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada